Online Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 020-7887700

Waar ben je naar op zoek?

Groepsreizen naar Ethiopië

Groepsreizen naar Ethiopië

Groepsreizen Ethiopiƫ

Groepsreizen betekent sámen herinneringen creëren en koesteren. De meeste reiservaringen zijn moeilijk te plannen, maar waar je wél voor kunt zorgen is dat je reis zoveel mogelijk ingrediënten bevat om de unieke herinneringen te maken.

Wanneer je bezig bent aan je groepsreis door Ethiopië, lijkt het alsof je van de ene in de andere wereld terechtkomt. Dat heeft niet alleen te maken met de verschillende landschappen, maar ook met de twee verschillende religies die er een rol spelen: de islam en het christendom. Verder staat een bezoek aan het Oost-Afrikaanse land natuurlijk garant voor een ontmoeting met zowel de meest exotische dieren als primitieve volkeren. Kortom: tijdens een groepsreis door Ethiopië maak je kennis met het authentieke en ongerepte Afrika. Kies voor een fascinerende mix tussen traditionele culturen en het mooiste natuurschoon dat je je kunt voorstellen!

Tijdens een van onze groepsreizen door Ethiopië kun je reizen door het bergachtige landschap en zal de invloed van het orthodoxe geloof in die regio al snel zichtbaar worden. Een goed voorbeeld daarvan is de plaats Lalibela, waar je een elftal in rotsen uitgehakte kerken kunt bezichtigen en een bezoek kunt brengen aan de religieuze ondergrondse gangen. De geur van wierook en de klanken van zowel het tromgeroffel als het gezang van de kerkgangers zorgen voor een mystieke sfeer, die je gedurende je rondreis door Ethiopië zeker bij zal blijven.

In het zuiden van Ethiopië ligt de Omovallei, het woongebied van diverse fascinerende bevolkingsgroepen ieder met hun eigen cultuur en tradities. Je maakt onder andere kennis met volkeren als de Mursi, Hamer, Dorze en Tsemay. Met name de weekmarkten in dorpen als Turmi en Key Afar zijn een kleurrijk schouwspel. Van heinde en verre komen de traditioneel geklede stamleden met hun koopwaar naar de markt.

Onze groepsreizen Ethiopië laten je kennis maken met de heerlijke keuken en een vrolijke bevolking. Wil je de sfeer in Ethiopië zelf proeven? Maak dan een groepsreis Ethiopië met Koning Aap!