Reizen naar ETHIOPIË

ConfigurationBLL.CurrentMenuItem.ID

Groepsreizen Ethiopië

Groepsreizen betekent sámen herinneringen creëren en koesteren. De meeste reiservaringen zijn moeilijk te plannen, maar waar je wél voor kunt zorgen is dat je reis zoveel mogelijk ingrediënten bevat om de unieke herinneringen te maken.

Wanneer je bezig bent aan je groepsreis door Ethiopië, lijkt het alsof je van de ene in de andere wereld terechtkomt. Dat heeft niet alleen te maken met de verschillende landschappen, maar ook met de twee verschillende religies die er een rol spelen: de islam en het christendom. Verder staat een bezoek aan het Oost-Afrikaanse land natuurlijk garant voor een ontmoeting met zowel de meest exotische dieren als de meest primitieve volkeren. Kortom: tijdens een groepsreis door Ethiopië maak je kennis met het authentieke en ongerepte Afrika. Kies voor een fascinerende mix tussen traditionele culturen en het mooiste natuurschoon dat je je kunt voorstellen!

Tijdens een van onze groepsreizen door Ethiopië kun je reizen door het bergachtige landschap en zal de invloed van het orthodoxe geloof in die regio al snel zichtbaar worden. Een goed voorbeeld daarvan is de plaats Lalibela, waar je een elftal in rotsen uitgehakte kerken kunt bezichtigen en een bezoek kunt brengen aan de religieuze ondergrondse gangen. De geur van wierook en de klanken van zowel het tromgeroffel als het gezang van de kerkgangers zorgen voor een mystieke sfeer, die je gedurende je rondreis door Ethiopië zeker bij zal blijven.

resultaten gevonden

{{trip.PromoURL = getpromourl(trip,'/reisdata-en-prijzen') ; ""}}
  • {{txt}}
{{trip.Title}}

{{removeDaysInTitle(trip.Title)}}

{{trip.LabelTexts.join(', ')}}

{{trip.ReviewScore | number:1}} ({{trip.ReviewCount}})
{{trip.Intro}}

{{trip.Duration}} dagen

v.a. € {{trip.HighestPrice | number:0}} € {{trip.FromPrice | number:0}}
REIS START EIND AANTAL DAGEN OPMERKINGEN PRIJS
{{trip.Title}} {{removeDaysInTitle(trip.Title)}} {{trip.StartDate | date:'dd/MM/yyyy'}} {{trip.EndDate | date:'dd/MM/yyyy'}} {{trip.Duration}} Groepssamenstelling v.a. € {{trip.FromPrice | number}}

v.a.

€ {{trip.HighestPrice | number}}

€ {{trip.FromPrice | number}}

v.a.
€ {{trip.FromPrice | number}}
Lees meer
Bezig met laden...
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.