Online Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 020-7887700

Waar ben je naar op zoek?

Groepsreizen naar Cuba

Groepsreizen naar Cuba

Groepsreizen Cuba

Groepsreizen betekent sámen herinneringen creëren en koesteren. De meeste reiservaringen zijn moeilijk te plannen, maar waar je wél voor kunt zorgen is dat je reis zoveel mogelijk ingrediënten bevat om de unieke herinneringen te maken.

Ervaar samen met je reisgezelschap tijdens een van onze Cuba groepsreizen hoe mooi dit prachtige stukje Caribisch Latijns-Amerika is en geniet van al het natuurschoon wat dit land te bieden heeft.

Wie mee gaat op een van onze Cuba groepsreizen reizen, belandt op een exotisch eiland in Latijns-Amerika waar je bijzonder gastvrij wordt ontvangen door de vriendelijke en muzikale bevolking. Overal waar je komt op het eiland speelt salsamuziek een belangrijke rol, met name in de vele muziekcafés waar de uitbundige Cubanen graag laten zien hoe los ze in de heupen zijn. Natuurlijk maak je tijdens je groepsreisreis door Cuba ook kennis met het land van Fidel Castro en het socialisme, prachtige stranden, rum en natuurlijk de onvermijdelijke sigaren. Wie in Cuba op vakantie gaat, komt terecht in een land dat ontspanning ademt!

Kortom: tijdens een van onze Cuba groepsreizen, beleef je een vakantie zonder zorgen en vol hoogtepunten qua natuur én op cultureel gebied!