Online Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 020-7887700

Waar ben je naar op zoek?

Groepsreizen naar Colombia

Groepsreizen naar Colombia

Groepsreizen Colombia

Groepsreizen betekent sámen herinneringen creëren en koesteren. De meeste reiservaringen zijn moeilijk te plannen, maar waar je wél voor kunt zorgen is dat je reis zoveel mogelijk ingrediënten bevat om de unieke herinneringen te maken.

Tijdens een van onze groepsreizen naar Colombia beleef je samen met de rest van je reisgezelschap hoe mooi dit land is en wat het allemaal te bieden heeft. Misschien komt het niet meteen in je op om naar Colombia te gaan. Maar waarom niet? De besneeuwde bergtoppen van de Andes, de indrukwekkende Tatacoa woestijn en de mystieke nevelwouden; je komt het allemaal tegen tijdens een van onze groepsreizen door Colombia. Cultuur vind je volop in de schitterende historische steden, zoals Bogotá, Cartagena en Popayàn. Ook aan Cartagena mag tijdens je Colombia groepsreis niet voorbij gegaan worden. In deze stad slenter je heerlijk door een wirwar van steegjes en straatjes, waaraan prachtige, koloniale huizen liggen. De balkons zijn met bloemen overgroeid en zorgen voor een kleurexplosie.

Tijdens Colombia reizen beleef je onvergetelijke momenten. De gastvrije en uitbundige bevolking ontvangen je met open armen en dragen bij aan een fantastisch verblijf in dit mooie land. Deelnemen aan een van onze groepsreizen door Colombia klinkt voor veel mensen nog wat eng, maar is tegenwoordig redelijk veilig. Niets houdt je dus tegen om op vakantie naar Colombia te gaan en te genieten van de prachtige natuur, tropische stranden, talloze koloniale dorpen en wereldse metropolen!

Colombia staat natuurlijk ook bekend om de geweldige koffie afkomstig van een van de vele koffiefinca’s. Vergeet niet tijdens je Colombia groepsreis zo’n koffiefinca aan te doen en te genieten van het lekkerste kopje koffie dat je ooit op hebt. De smaak zal je niet snel vergeten!