Online Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 020-7887700

Waar ben je naar op zoek?

Familiereizen naar Colombia

Familiereizen naar Colombia

Familiereizen Colombia

Koning Aap organiseert speciale groepsreizen voor avontuurlijke gezinnen met kinderen. Wij zorgen er voor dat jullie samen een onvergetelijke tijd beleven. Samen met je gezin neem je deel aan de familiereizen door Colombia en ontdek je met je kinderen de wonderen die dit avontuurlijke land in Zuid-Amerika je te bieden heeft. Niets is mooier dan de kennis en ervaring van je kinderen te vergroten tijdens een van de familiereizen die Koning Aap aanbiedt. Dit geldt zeker ook voor de familiereizen Colombia.

Villa de Leyva is een mooie koloniale plaats met kenmerkende architectuur en een van de grootste pleinen van het continent: de Plaza Mayor. Je waant je in een van de beroemde boeken van Gabriel Garcia Marquez! Je maakt snel kennis met de hartelijke Colombianen. Slenter op je gemak langs de kerken, restaurants en winkeltjes. Eventueel kun je te paard de omgeving verkennen. San Gil staat bekend als de “Avonturenhoofdstad van Colombia” en is omringd door prachtige natuur waar je kunt raften, mountainbiken en grotten verkennen. Echt een adrenaline rush!

Het historische centrum van Cartagena is UNESCO Werelderfgoed. Verdwaal in de kleurrijke straatjes en bewonder de met bloemen overgroeide balkons. Vrouwen zitten op veranda's op schommelstoelen en roken een sigaar, overal hoor je muziek. Het dorpje Palomina ligt aan idyllische stranden. Bezoekers sluiten Palomina in hun hart, het is een perfecte plek om tot rust te komen, lekker te eten en te genieten van de Caribische sfeer.

Beleef onze familiereizen door Colombia door de ogen van je kind en geniet met het hele gezin.