Online Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 020-7887700

Waar ben je naar op zoek?

Groepsreizen naar China

Groepsreizen naar China

Groepsreizen China

Groepsreizen betekent sámen herinneringen creëren en koesteren. De meeste reiservaringen zijn moeilijk te plannen, maar waar je wél voor kunt zorgen is dat je reis zoveel mogelijk ingrediënten bevat om de unieke herinneringen te maken.

Samen met andere reizigers zul je tijdens je groepsreis door China geconfronteerd worden met overblijfselen uit het verleden waarvan vele te maken hebben met de oorlogen die zijn gevoerd in dit land. Een bekend voorbeeld hiervan is overduidelijk de Chinese Muur, waarvan grote delen bewaard zijn gebleven. Deze oorspronkelijke verdedigingswal is meer dan 6.000 kilometer lang en heeft inclusief verdedigingsgroeven en natuurlijke grenzen zelfs een lengte van bijna 9.000 (!) kilometer.

Tijdens de groepsreizen door China zijn er natuurlijk meer highlights dan alleen de Chinese Muur. Zo kom je in de Chinese hoofdstad Peking (Beijing) in aanraking met de meest indrukwekkende historische plaatsen. In dat kader mag een bezoek aan de Verboden Stad tijdens een van de groepsreizen door China niet ontbreken. Hier kom je onder andere oog in oog komt te staan met een groot aantal paleizen en tuinen. De laatste jaren heeft de Chinese hoofdstad zich razendsnel ontwikkeld tot een moderne metropool die zich kenmerkt door de aanwezigheid van grote eigentijdse winkelcentra en gigantische wolkenkrabbers.

Wie houdt van grote contrasten, moet zonder twijfel deelnemen aan een van de groepsreizen door China. Waar je in Peking, Shanghai of Hongkong geconfronteerd wordt met de hectiek van een wereldstad, beland je op het rustieke platteland in het andere uiterste. Voorbeelden te over in provincies als Yunnan, Xinjiang of Gansu. Hier kun je tijdens je China groepsreis fietstochten of wandelingen maken. Geniet van het mooie uitzicht vanaf de heuvels en van de traditionele boeren die aan het werk zijn op hun rijstvelden. Vergeet tijdens je groepsreis ook zeker niet een kijkje te nemen bij de aalscholvervissers die hun buit op traditionele wijze binnenhalen en ontdek de Chinese keuken. Het Terracottaleger bij Xi'an, de theetuinen en reuzenpanda's in Chengdu, de minderheden van provincies als Xinjiang of Guizhou... China biedt teveel om op te noemen.

Onze groepsreizen China laten je kennis maken met een eeuwenoude beschaving, prachtige monumenten, hypermoderne wereldsteden en traditionele volkeren. Wil je de sfeer in China zelf proeven? Maak dan een groepsreis China met Koning Aap!