Reizen naar CHINA

ConfigurationBLL.CurrentMenuItem.ID

Groepsreizen China

Groepsreizen betekent sámen herinneringen creëren en koesteren. De meeste reiservaringen zijn moeilijk te plannen, maar waar je wél voor kunt zorgen is dat je reis zoveel mogelijk ingrediënten bevat om de unieke herinneringen te maken.

Samen met andere reizigers zul je tijdens je groepsreis door China geconfronteerd worden met overblijfselen uit het verleden waarvan vele te maken hebben met de oorlogen die zijn gevoerd in dit land. Een bekend voorbeeld hiervan is  overduidelijk de Chinese muur, waarvan grote delen bewaard zijn gebleven. Deze oorspronkelijke verdedigingswal is meer dan 6.000 kilometer lang en heeft inclusief verdedigingsgroeven en natuurlijke grenzen zelfs een lengte van bijna 9.000 (!) kilometer.

Tijdens de groepsreizen door China zijn er natuurlijk meer highlights dan alleen de Chinese muur. Zo kom je in de Chinese hoofdstad peking (Beijing) in aanraking met de meest indrukwekkende historische plaatsen. In dat kader mag een bezoek aan de Verboden Stad tijdens een van de groepsreizen door China niet ontbreken. Hier kom je onder andere oog in oog komt te staan met een groot aantal paleizen en tuinen.

De laatste jaren heeft de Chinese hoofdstad zich razendsnel ontwikkeld tot een moderne metropool die zich kenmerkt door de aanwezigheid van grote eigentijdse winkelcentra en gigantische wolkenkrabbers.

Wie houdt van grote contrasten, moet zonder twijfel deelnemen aan een van de groepsreizen door China. Waar je in Peking geconfronteerd wordt met de hectiek van een wereldstad, beland je op het platteland in het andere uiterste. Hier kun je tijdens je fietstochten of wandelingen genieten van het mooie uitzicht vanaf de heuvels en de traditionele boeren die aan het werk zijn op hun rijstvelden. Vergeet tijdens je groepsreis  ook zeker niet een kijkje te nemen bij de vissers die hun buit op traditionele wijze binnenhalen en ontdek de Chinese keuken.

resultaten gevonden

{{trip.PromoURL = getpromourl(trip,'/reisdata-en-prijzen') ; ""}}
  • {{txt}}
{{trip.Title}}

{{removeDaysInTitle(trip.Title)}}

{{trip.LabelTexts.join(', ')}}

{{trip.ReviewScore | number:1}} ({{trip.ReviewCount}})
{{trip.Intro}}

{{trip.Duration}} Dagen

v.a. € {{trip.HighestPrice | number:0}} € {{trip.FromPrice | number:0}}
REIS START EIND AANTAL DAGEN OPMERKINGEN PRIJS
{{trip.Title}} {{removeDaysInTitle(trip.Title)}} {{trip.StartDate | date:'dd/MM/yyyy'}} {{trip.EndDate | date:'dd/MM/yyyy'}} {{trip.Duration}} Groepssamenstelling v.a. € {{trip.FromPrice | number}}

v.a.

€ {{trip.HighestPrice | number}}

€ {{trip.FromPrice | number}}

v.a.
€ {{trip.FromPrice | number}}
Lees meer
Bezig met laden...
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.