Online Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 020-7887700

Waar ben je naar op zoek?

Familiereizen naar China

Familiereizen naar China

Familiereizen China

Koning Aap organiseert speciale groepsreizen voor avontuurlijke gezinnen met kinderen. Wij zorgen er voor dat jullie samen een onvergetelijke tijd beleven.

Samen met je gezin neem je deel aan de familiereizen door China en ontdek je samen met je kinderen de wonderen die dit Aziatische land je te bieden heeft. Niets is mooier dan de kennis en ervaring van je kinderen te vergroten tijdens een van de familiereizen die Koning Aap aanbiedt. Je komt met je hele gezin in aanraking met overblijfselen van deze 4000 jaar oude beschaving. Denk hierbij aan een wandeling over de Chinese Muur, een kijkje in de Chinese keuken, een lesje in de vechtsport kung fu, een kijkje bij de reuzenpanda's of een bezoek aan de razendsnel groeiende hoofdstad Beijing, waar tijdens de familiereizen een bezoek aan de Verboden Stad niet mag ontbreken. 

Laat je kinderen de grote contrasten van dit prachtige land ervaren, van de hectische straten van hypermodern Beijing, Hongkong en Shanghai tot de serene rust op het platteland, bijvoorbeeld in het landschappelijk prachtige gebied om Yangshuo. Heerlijk voor een fietstocht of wandeling.

Onze familiereizen China zijn gegarandeerd een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin. Bezoek het Verre Oosten en maak kennis met het land van de tegenstellingen!