Online Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 020-7887700

Waar ben je naar op zoek?

Groepsreizen naar Australië

Groepsreizen naar Australië

Groepsreizen Australiƫ

Groepsreizen betekent sámen herinneringen creëren en koesteren. De meeste reiservaringen zijn moeilijk te plannen, maar waar je wél voor kunt zorgen is dat je reis zoveel mogelijk ingrediënten bevat om de unieke herinneringen te maken.

Wie graag in groepsverband door Australië wil reizen, kan daar behoorlijk wat tijd voor uittrekken. Om aan de andere kant van de wereld te komen, je bent vanuit Amsterdam of Brussel al snel 24 uur onderweg om in Sydney te komen, het land zelf is ook van enorme omvang. Binnen de landsgrenzen van Australië is enorm veel te zien. Bruisende steden en gezellige dorpen worden afgewisseld met natuurschoon zoals je het zelden eerder hebt gezien. Van enkele van de oudste regenwouden ter wereld tot desolaat landschap waarin de meest vreemde rotsformaties. Regelmatig kun je getuige zijn hoe groepen walvissen dicht langs de kust zwemmen en ook onderwater is het zowel aan de west- als oostkust een waar paradijs. De verhalen en culturen van migranten en mysterieuze cultuur van de oorspronkelijke Aboriginal bevolking zullen een onuitwisbare indruk op je achterlaten.

Tijdens onze groepsreizen naar Australië maak je kennis met de bekende en onbekende hoogtepunten die dit immense land te bieden heeft. De Great Ocean Road, een van de mooiste wegen ter wereld, de heilige rots Uluru en de Kings Canyon in het fameuze Rode Centrum van Australië, Kakadu Nationaal Park met zijn rotstekeningen, ontelbare vogels en beroemde krokodillen en natuurlijk het Great Barrier Reef vormen enkele van de ingrediënten tijdens de groepsreis door Centraal Australië.  

Ontdek tijdens de Australië Groepsreizen van Koning Aap prachtige steden als Sydney, Melbourne, Adelaide en Perth. Kleine steden als Alice Springs en Cairns ademen ieder een heel andere sfeer en overal waar je komt wacht je de spontane Australische bevolking die altijd wel in voor een praatje lijkt te zijn.