Online Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 020-7887700

Waar ben je naar op zoek?

Groepsreizen naar Argentinië

Groepsreizen naar Argentinië

Groepsreizen Argentinië

Groepsreizen betekent sámen herinneringen creëren en koesteren. De meeste reiservaringen zijn moeilijk te plannen, maar waar je wél voor kunt zorgen is dat je reis zoveel mogelijk ingrediënten bevat om de unieke herinneringen te maken.

Tijdens een van onze groepsreizen naar Argentinië maak je in groepsverband kennis met het land van de tango en bezoek je de mooiste plekken van het land. Dit Zuid-Amerikaanse land biedt, alleen al door zijn behoorlijke omvang, ontzettend veel variatie voor toeristen.

Tegenover de bruisende metropool Buenos Aires staan de mooiste natuurgebieden, terwijl je ook op bijvoorbeeld cultureel gebied wordt geconfronteerd met de grootste tegenstellingen. Een groepsreis door Argentinië biedt dan ook voor elk wat wils, of je nu vooral plaatsen wilt bezichtigen of ook zelf actie wilt ondernemen.

Je kunt tijdens de groepsreizen door Argentinië een bezoek brengen aan het Andesgebergte, wat letterlijk een hoogtepunt is! Verder kent Argentinië een grote diversiteit op het gebied van natuur: oneindige grasvlakten, imposante watervallen in het tropische regenwoud, woestijnen, gletsjers, wijnbouwgebieden, de ongekende diversiteit aan plant- en diersoorten in met name Patagonië.