Online Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 020-7887700

Waar ben je naar op zoek?

Familiereizen naar Argentinië

Familiereizen naar Argentinië

Familiereizen Argentinië

Koning Aap organiseert speciale groepsreizen voor avontuurlijke gezinnen met kinderen. Wij zorgen er voor dat jullie samen een onvergetelijke tijd beleven. Samen met je gezin neem je deel aan de familiereizen door Argentinië en ontdek je met je kinderen de wonderen die dit swingende land in Zuid-Amerika te bieden heeft. Niets is mooier dan de kennis en ervaring van je kinderen te vergroten tijdens een van de familiereizen die Koning Aap aanbiedt. Dit geldt zeker ook voor de familiereizen Argentinië.

De Argentijnse hoofdstad Buenos Aires is een heerlijke mix van cultuur, indrukwekkende architectuur, musea, mooie pleinen en sfeervolle restaurants en barretjes. Stap op de fiets en peddel naar de imposante begraafplaats in de wijk La Recoleta. Of ga naar de kleurrijke havenwijk La Boca, waar op straat de gepassioneerde tango wordt gedanst. Voor een voetbalfan is deze wijk interessant vanwege ‘La Bombonera’, het stadion van La Boca Juniors, de voormalige club van Diego Maradona.

Bij Puerto Iguazu liggen de meest indrukwekkende watervallen ter wereld, Foz do Iguaçu. Een tocht per speedboot onder het neerstortende water, verdeeld over 275 watervallen, is een absolute aanrader. Je houdt het gegarandeerd niet droog! De watervallen worden omgeven door dichte jungle, waar je met enig geluk neusbeertjes, papegaaien en kaaimannen spot. Een bezoek aan de Itaipudam, een van de grootste stuwdammen van de wereld, behoort tot de mogelijkheden

Beleef onze familiereizen door Argentinië door de ogen van je kind en geniet met het hele gezin.