Online Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 020-7887700

Waar ben je naar op zoek?

Familiereizen naar Jordanië

Familiereizen naar Jordanië

Familiereizen Jordanië

Koning Aap organiseert speciale groepsreizen voor avontuurlijke gezinnen met kinderen. Wij zorgen er voor dat jullie samen een onvergetelijke tijd beleven. Samen met je gezin neem je deel aan de familiereizen door Jordanië en ontdek je samen met je kinderen de wonderen die dit Midden-Oosterse land je te bieden heeft. Niets is mooier dan de kennis en ervaring van je kinderen te vergroten tijdens een van de familiereizen die Koning Aap aanbiedt. Dit geldt zeker ook voor de familiereizen door Jordanië.

De ruïnestad Petra is al een reden op zich om met je gezin door Jordanië een familiereisreis te maken. De stad wordt beschouwd als een van de nieuwe wereldwonderen en is een belangrijke reden voor veel toeristen om af te reizen naar het land. Omdat Petra in een kloof ligt tussen de heuvels en voor een deel is uitgehakt uit de rotsen, ligt de stad verborgen in het rotsgebergte en is een bezoek alleen mogelijk via een nauwe, hoge kloof. In de Rode Zee kun je goed snorkelen of een duik maken. Even buiten Aqaba tref je prachtige ongeschonden koraalriffen aan, omgeven door grote scholen kleurrijke tropische vissen. Maar net zo leuk is het om in Aqaba op het publieke strand in een van de theehuizen te gaan zitten, gezellig tussen de lokale bevolking..

Daarnaast is je familiereis naar Jordanië niet compleet zonder een bezoek aan de luxe woestijnkampen van de Wadi Rum van waaruit je bijvoorbeeld met een jeep of per kameel de omliggende woestijn kunt verkennen. De Dode Zee ligt maar liefst 429 meter onder zeeniveau en is daarmee het laagst gelegen meer ter wereld. Er zit zoveel zout in het water dat je zonder moeite blijft drijven. Het drijven op de Dode Zee is dan ook dé reden dat deze plek in een complete familiereis Jordanië hoort

Beleef onze familiereizen door Jordanië door de ogen van je kind.