Reizen naar JORDANIË

ConfigurationBLL.CurrentMenuItem.ID

Familiereizen Jordanië

Koning Aap organiseert speciale groepsreizen voor avontuurlijke gezinnen met kinderen. Wij zorgen er voor dat jullie samen een onvergetelijke tijd beleven. Samen met je gezin neem je deel aan de familiereizen door Jordanië en ontdek je samen met je kinderen de wonderen die dit Midden-Oosterse land je te bieden heeft. Niets is mooier dan de kennis en ervaring van je kinderen te vergroten tijdens een van de familiereizen die Koning Aap aanbiedt. Dit geldt zeker ook voor de familiereizen door Jordanië.

De ruïnestad Petra is al een reden op zich om met je gezin door Jordanië een familiereisreis te maken. De stad wordt beschouwd als een van de nieuwe wereldwonderen en is een belangrijke reden voor veel toeristen om af te reizen naar het land. Omdat Petra in een kloof ligt tussen de heuvels en voor een deel is uitgehakt uit de rotsen, ligt de stad verborgen in het rotsgebergte en is een bezoek alleen mogelijk via een nauwe, hoge kloof. Vroeger wist niemand hoe de stad moest worden bereikt, maar dat is gelukkig verleden tijd. De uitgehouwen rotsen, waar je te voet of te paard doorheen wordt geleid door een gids, zijn schitterend gekleurd (roze, gele en dieprood) en leveren spectaculaire beelden op. De gids wijst je de weg naar de onbetwiste hoogtepunten van de stad, die ervoor zorgen dat je rondreis door Jordanië in één klap geslaagd is.

Daarnaast is je familiereis naar Jordanië niet compleet zonder een bezoek aan de luxe woestijnkampen van de Wadi Rum van waaruit je bijvoorbeeld met een jeep of per kameel de omliggende woestijn kunt verkennen.

Beleef onze familiereizen door Jordanië door de ogen van je kind.

resultaten gevonden

{{trip.PromoURL = getpromourl(trip,'/reisdata-en-prijzen') ; ""}}
  • {{txt}}
{{trip.Title}}

{{removeDaysInTitle(trip.Title)}}

{{trip.LabelTexts.join(', ')}}

{{trip.ReviewScore | number:1}} ({{trip.ReviewCount}})
{{trip.Intro}}

{{trip.Duration}} dagen

v.a. € {{trip.HighestPrice | number:0}} € {{trip.FromPrice | number:0}}
REIS START EIND AANTAL DAGEN OPMERKINGEN PRIJS
{{trip.Title}} {{removeDaysInTitle(trip.Title)}} {{trip.StartDate | date:'dd/MM/yyyy'}} {{trip.EndDate | date:'dd/MM/yyyy'}} {{trip.Duration}} Groepssamenstelling v.a. € {{trip.FromPrice | number}}

v.a.

€ {{trip.HighestPrice | number}}

€ {{trip.FromPrice | number}}

v.a.
€ {{trip.FromPrice | number}}
Lees meer
Bezig met laden...
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.