Online Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 020-7887700

Waar ben je naar op zoek?

Familiereizen naar Brazilië

Familiereizen naar Brazilië

Familiereizen Brazilië

Koning Aap organiseert speciale groepsreizen voor avontuurlijke gezinnen met kinderen. Wij zorgen er voor dat jullie samen een onvergetelijke tijd beleven. Samen met je gezin neem je deel aan de familiereizen door Brazilië en ontdek je samen met je kinderen de wonderen die dit Latijns-Amerikaanse land je te bieden heeft. Niets is mooier dan de kennis en ervaring van je kinderen te vergroten tijdens een van de familiereizen die Koning Aap aanbiedt. Dit geldt zeker ook voor de familiereizen Brazilië.

De Pantanal is het grootste moerasgebied ter wereld. Stap in een kano en bezoek de lagunes met drijvende waterplanten en weelderig begroeide oevers. Met een beetje geluk zie je reuzenotters, kaaimannen, anaconda’s en capibara’s. Natuurlijk mag het vissen op piranha's niet ontbreken! Over een breedte van vier kilometer dondert de Rio Iguaçu via een keten van 275 watervallen in een 80 meter diepe canyon. Je staat hier oog in oog met de grootste waterval ter wereld, Foz do Iguaçu.

Rio de Janeiro is een van de mooist gelegen steden ter wereld. Je kunt hier met een kabelbaan de Suikerbroodberg op, met trammetje naar de Santa Teresa, het Maracanastadion bezoeken of gewoon lekker luieren op de zandstranden van Copacabana, Leblon en Ipanema.

Beleef onze familiereizen door Brazilië door de ogen van je kind en geniet met het hele gezin.