Boek vóór 14 januari en krijg extra korting
header image

Familiereis THAILAND TOTAAL

22 dagen - v.a. € 1.953,- Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.
Totale beoordeling:
8,4
380 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Tourbegeleiding: 8,8
Prijs/kwaliteit: 7,7
Accommodatie: 7,5
Transport: 8,0
Vertrekdatum: 03/08/2019
Beoordeling: 7
Reiziger: Thailand is een prachtig land dat veel te bieden heeft. Het programma geeft een mooi overzicht met veel extra opties ter plaatse (zeker als je een goeie lokale gids hebt die bereid is alles voor jou te organiseren!). De keuze van hotels is correct (op een uitzondering na) Het programma van de reis zou nog geoptimaliseerd kunnen worden door van het Noorden meteen naar het Zuiden te vliegen, ipv een combinatie van vliegen met nachttrein.
Vertrekdatum: 31/07/2019
Beoordeling: 9
Viggo: Thailand Totaal 22 dagen. Nog aan het nagenieten van supermooie reis. Zoveel hoogtepunten! Fietsen in Bangkok is geweldig, 2 nachten floatel was een ervaring die we niet hadden willen missen. Heerlijk om ‘s morgens in alle rust te genieten van de omgeving. Voor de kinderen een heerlijke plek om te zwemmen. Jungle Trekking in Chang Mai was ook mooi. De trekking was ook goed te doen voor de kinderen. Olifanten centrum was ook super. 3D museum in Chang Mai was een leuk uitstapje op een vrije middag. Ziplinen door de jungle is was ook heel gaaf. Tijdens het kanotochtje in Khao Sok hadden we super mooi weer en zagen we meerder slangen in bomen hangen. Khao Sok is prachtig! Maar wel veel regen. De laatste dagen op Koh Samui waren heerlijk. Geen regendruppel meer gezien. Ontbijten met uitzicht over zee, lekker dobberen in zee of in het mooie zwembad. Laat je vooral masseren aan het strand bij het resort in Koh Samui, puur genieten!
Vertrekdatum: 27/07/2019
Beoordeling: 9
Wim: De familiereis 'Thailand Totaal' heeft onze verwachtingen helemaal ingelost en zelfs overtroffen. De sterke Nederlandstalige begeleiding was echt wel top. Deze rondtrip geeft inderdaad een totaalbeeld van Thailand en biedt echt wel voor zowel ouders als kids de kans om verschillende memorabele ervaringen op te doen : de jungletocht is een must do. Het floating hotel is zo uniek. De fietstocht in Bangkok geeft een apart beeld van de stad, zeker doen! Elk hotel was goed gekozen en bood waterpret aan de kinderen. En de reis in alle rust beëindigen met een strand-zon-zee was ook zalig. Dit was onze eerste ervaring met Koning Aap, maar waarschijnlijk niet onze laatste.
Vertrekdatum: 20/07/2019
Beoordeling: 9
Pamela: We hebben als gezin met onze zoon van 7 de Thailand totaal reis gemaakt. Voor ons een reis om nooit te vergeten. De activiteiten waren prima afgestemd op de kinderen. De onderlinge sfeer was heel leuk! De kinderen hebben samen gespeeld en hun ervaringen gedeeld. De reis was heel gevarieerd en vol activiteiten. Een reis om nooit te vergeten en zeker aan te raden ook met wat jongere kinderen. Het was geweldig!
Vertrekdatum: 20/07/2019
Beoordeling: 8
Marcus: deze reis was geweldig. de reisleider was een Thai. hij was erg vriendelijk en behulpzaam en heeft alles erg goed georganiseerd voor ons. de vervoermiddelen en accomodaties waren top. voor wie houdt van een vakantie met veel actie, avontuur, dagen met vaak op tijd opstaan en veel leuke activiteiten is dit echt een aanrader.
Vertrekdatum: 13/07/2019
Beoordeling: 8
Eric: Heerlijke gevarieerde familie groepsreis.
Vertrekdatum: 13/07/2019
Beoordeling: 9
Susan: Wat een geweldige, afwisselende reis. Van fietsen door het oude Bangkok, naar de indrukwekkende River Kwai. Daar was voor ons ook het meest bijzondere verblijf in de Jungle Raft hotel. Weliswaar geen elektra in de gezellige kamers, maar zoveel natuur en oerwoudgeluiden ervoor terug. De treinreis van Ayutthaya naar Chiang Mai is een belevenis op zich. Het noorden brengt weer de nodige afwisseling en een excursie naar de Golden Triangle is een aanrader. Vergeet ook de food court in Chiang Rai niet! Vervolgens naar Zuid-Thailand voor het Khao Sok national park om tot slot nog enkele dagen op Koh Samui bij te komen van deze enerverende reis. Dank aan onze reisleidster die dit voor ons tot een onvergetelijke reis gemaakt heeft.
Vertrekdatum: 21/07/2018
Beoordeling: 10
René: Wat hebben wij een mooie reis gemaakt. Alleen maar hoogtepunten en zeer mooie ervaringen opgedaan. En dit is voor een groot deel te danken door onze reisbegeleider.. Zij heeft ervoor gezorgd dat we een mooie indruk van het Thailand hebben gekregen. Veel van het locale eten mogen proeven en een mooi kijkje kunnen nemen in het Thaise leven. Voor onze kinderen een ervaring om nooit meer te vergeten.
Vertrekdatum: 21/07/2018
Beoordeling: 9
Edward: Wat een top reis! Zeer leuke groep om mee te reizen. Veel variatie in omgeving, excursies en slaapgelegenheid. Zeer goede lokale reisleider Mike die ons veel heeft verteld over dit mooi land. Echt een aanrader deze reis.
Vertrekdatum: 14/07/2018
Beoordeling: 9
Jeroen: Gevarieerde reis met veel keuzemogelijkheden. Uitstekende reisleider. Koning Aap weet de bijzondere plekjes te vinden, en maakt haar propositie 'Echt op reis' waar!!
Vertrekdatum: 09/08/2017
Beoordeling: 9
Dannis: Ontzettend gave reis met een hele mooie combinatie van kennismaken met verschillende aspecten van Thailand en vakantievieren. Veel mooie indrukken opgedaan en heerlijk gegeten (mede door de kennis van de reisbegeleider). Zeker een aanrader ten aanzien van andere Thailand reizen door de toevoeging van Khao Sok NP.
Vertrekdatum: 02/08/2017
Beoordeling: 9
Rudolfus Petrus: De familie .... (achternaam verwijderd, Koning Aap) heeft erg genoten van deze mooie rondreis door Thailand. Het geeft een goed beeld van het mooie land en de balans tussen programma en vrije dagen is heel goed. We hadden een erg leuke (kleine) groep van 3 gezinnen en een fijne klik met ieder. Onze reisleidster Pang gaf echter de doorslag met haar inzet en uitleg over van alles en nog wat. Een topper van een reisleidster!
Vertrekdatum: 02/08/2017
Beoordeling: 9
Henk: Onze reis naar Thailand was geweldig. Wat een afwisseling en verbaas momenten hebben we beleefd. Een heerlijke balans tussen activiteiten en rust en reizen. Een betere reisbegeleiding hebben we ons niet kunnen wensen. Ze sprong goed om met de wensen van de groep. Ze liet ons omdat ze zelf Thais was alle facetten van Thailand zien, proeven en beleven. Zelfs de kinderen voelden zich vertrouwd om elk moment van de dag haar te benaderen. Tot slot hebben we het getroffen met de groep samenstelling. Zowel de kinderen als de ouders konden het prima met elkaar vinden. Kortom een top reis!!!
Vertrekdatum: 29/07/2017
Beoordeling: 9
Daniel Maria: De reis was fantastisch. We hebben op een leuke en leerzame manier kennis gemaakt met Thailand; wat een heerlijk land! Ook de lol met de andere gezinnen maakte de reis voor ons onvergetelijk.
Vertrekdatum: 08/07/2017
Beoordeling: 9
Daniël: Schitterende reis die de verwachtingen overtreft. Boottocht door nationaal park Khao Sok is een must-see. Verblijf op Koh Samui aan het eind zou 1 dag korter mogen, excursiemogelijkheden daar zijn beperkt, en deze bijvoorbeeld in Bangkok of Chiang Mai toevoegen.
Vertrekdatum: 08/07/2017
Beoordeling: 8
Reiziger: Erg leuke reis met acht volwassenen en twaalf tieners. Het programma is goed samengesteld, veel afwisseling tussen natuur, cultuur en steden. De Engelstalige, lokale gids was erg prettig om bij ons te hebben. Heel bijzonder om met hem de eetcultuur van Thailand te ervaren. De trekking in Chiang Mai, het Floatel, het fietsen in Bangkok en de bezoeken aan de vele tempels staan in ons geheugen gegrift! De lange terugreis met twee overstappen en de ligging van het resort op Koh Samui waren de minpunten van de reis.
Vertrekdatum: 06/08/2016
Beoordeling: 9
Reiziger: De Thaise reisbegeleider was fantastisch: enthousiast, zorgzaam, meelevend, heel goed anticiperend op de gebeurtenissen. Wij ervaarden het als een voordeel dat wij een native reisbegeleider hadden. Hij wist ons vaak de mooiste plekjes te laten zien, de beste restaurantjes, de beste Thaise massage te bezorgen of de lekkerste hapjes te laten proeven. Ook nog een leuke kookworkshop gedaan in Chaing Mai ('cook with your emotions!')!
Vertrekdatum: 06/08/2016
Beoordeling: 9
Ben: We zijn een gezin met 2 tieners en hebben allemaal een fantastische reis gehad. We hebben zo veel gezien en ervaren, aansprekend op een ieders interesse. Aree, onze reisbegeleider speelde een grote rol hierin. We hebben kennis gemaakt met Thailand, hij heeft het in onze harten gebracht en een indruk achter gelaten welke we nooit zullen vergeten en waarom we graag weer terug willen gaan. De schoonheid van het land, de mogelijkheid leuke trips te ondernemen, de hartelijkheid van de mensen en het overheerlijke eten. Gewoon geweldig.
Vertrekdatum: 30/07/2016
Beoordeling: 9
ROBERT: Koning Aap gekozen op basis van hun programma om een totaal beeld van Thailand te verkrijgen, is zeer zeker uitgekomen. De zeer ervaren gids "Vince", welke gelijk vanaf dag 1 ons vertelde : ik regel alles voor jullie , geniet van deze mooie reis. Wat een kennis hij heeft van het land, informatie mbt. cultuur, geschiedenis, gebruiken van Thailand etc. . Spreekt de taal geeft voldoende suggesties wat te doen. Rekeninghoudend met de kinderen en evt. suggesties vanuit de groep. Ons gezin ( meisjes 13 en 15 jaar oud) hebben en super ervaring aan deze reis overgehouden. De fietstocht in Bangkok, De drijvende markt, Elephant Nature park en het wassen van de olifanten, de nachttrein (slapen in de trein) de trekking in Chang Mai wat best een stevige trekking is welke we met de gehele groep volbracht hebben. Het kampvuur en het gitaarspelen van 1 van de meisjes uit onze groep. Bezoek aan Laos/Birma de Gouden Driehoek, de Highspeed ferry en het snorkelen op het eiland Koh Phag-nan, het zwemmen tussen de vissen . Het proeven van diverse soorten fruit in de bus welke Vince voor ons gekocht had. Het Boedisme en de verschillende boedha's . De kinderen waren onder de indruk. Afscheid op het vliegveld........ ze hebben met elkaar een super tijd gehad. !!! Dank aan alle andere gezinnen voor deze toffe reis.
Vertrekdatum: 30/07/2016
Beoordeling: 10
Casper: Ik vond de reis ontzettend leuk en heel avontuurlijk. We hadden een hele leuke groep, de kinderen deden alles samen. We zaten ook steeds bij elkaar in de bus of boot. Ik vond het eten heel erg lekker.De tempel in Chiang Rai vond ik het mooist: helemaal wit en op de binnenmuren waren allemaal figuren geschilderd, zoals de Minnions, Pirates of the Caribbean en Pokémon. De reisleider was super aardig. Hij kon op al onze vragen een antwoord geven en hij sprak wel 12 talen! Thais sprak hij vloeiend, dat was wel makkelijk. Als ik de kans kreeg ging ik meteen weer terug! Groetjes, Lars (12 jaar)
Vertrekdatum: 13/07/2016
Beoordeling: 10
Hendrik: Wij hebben met ons gezin deze groepsreis al zeer prettig ervaren . De reis komt goed overeen met de beschreven reis. Het opgegeven zakgeld bedrag klopte. De reisleidster was super goed . Ze regelde heel veel en was erg betrokken bij de groep en ook bij eventuele individuele problemen . Tijdens de reis was er ook ruimte voor individuele dingen , en werd er ook voldoende informatie aangedragen om als groep of gezin te ondernemen. Het is een mooie reis . We hebben veel gezien en veel meegemaakt .
Vertrekdatum: 13/07/2016
Beoordeling: 8
Harm Jan: Wij vonden de familiereis Thailand Totaal van Koning Aap een fantastisch avontuur met veel verschillende ingrediënten en een doordachte planning van reis- en rustdagen. Naar ons idee kregen we 'het echte Thailand' te zien, zowel in de stad als op het platteland. Fietsend door hectisch Chinatown, luierend op een jungle raft, kennismakend met cultuur en religie, proevend van de lokale keuken en zonnend op een bounty-eiland. Het was heerlijk!
Vertrekdatum: 13/07/2016
Beoordeling: 8
Reiziger: Zeer gevarieerde reis, heel veel gezien. De optionele trektocht in Chiang Mai is een aanrader net zoals het Elephant Nature Park. In Chiang Rai is de witte tempel Wat Rong Khung absoluut de moeite waard. Het bezoek aan de Longnecks vonden wij minder geslaagd en niet meer van deze tijd. Verder een fantastische reis met een geweldige reisleidster.
Vertrekdatum: 13/07/2016
Beoordeling: 9
Theo: Een geweldige reis voor het hele gezin. Iedere dag was een belevenis. Veel afwisseling, drukke gezellige steden, overweldigende natuur, heerlijk eten, lieve mensen. Jungle trekking heel bijzonder om te doen. Mede door de reisleidster een perfecte reis.
Vertrekdatum: 09/07/2016
Beoordeling: 8
lex: Wij hebben een geweldige reis gemaakt door Thailand met een super leuke groep en reisleider. De gids vertelde veel en was erg behulpzaam en deskundig. De plekken die we hebben bezocht waren stuk voor stuk prachtig. We hebben veel gedaan, waaronder veel excursies die niet vermeld stonden in het reisschema en er als extra bij kwamen, maar we hadden veel van deze bezoeken aan bijzonder plaatsen en plekken niet willen missen. Het tempo van de reis was hierdoor hoog maar doordat de gids alle zorgen over het reizen wegnam hebben we dit niet zo ervaren.
Vertrekdatum: 09/07/2016
Beoordeling: 9
Nathalie: Deze reis is een fantastisch avontuur geweest met veel afwisselingen waardoor je een goed beeld krijgt van Thailand. Van steden met de vele tempels tot een mooie natuur met een bezoek aan het Elephant Nature Park en de trektocht met bamboorafting in Chiang Mai en als afsluiter enkele dagen relax op een bounty eiland. Wij hebben tijdens de reis veel bezocht en gedaan dankzij onze lokale reisleider. Hij wist ons telkens te verrassen met oa unieke eettentjes met een heerlijke lokale keuken en de vele vervoermiddelen die wij gebruikt hebben. Hij wist ons ook te verrassen met leuke verhalen over zijn land en kon met veel passie zijn kennis en ervaring delen. Het was een geweldige reis met een super leuke groep en reisleider. Wij hebben er echt van genoten !
Vertrekdatum: 09/07/2016
Beoordeling: 9
Luc: Zeer mooie reis met een fantastische gids , mooie aparte ervaringen in fijn gezelschap
Vertrekdatum: 17/07/2015
Beoordeling: 8
Jozef: Als je lekker ontzorgd wil worden tijdens je vakantie, boek dan deze reis! Alles wordt goed geregeld qua transport en verblijf. Echter de accommodaties zijn relatief eenvoudig, maar wel met zwembad. Onze kinderen vonden het extra leuk omdat ze met andere leeftijdgenoten samen konden optrekken. Hou rekening met extra uitgaven aan excursies/dagtrips.
Vertrekdatum: 17/07/2015
Beoordeling: 8
remco: Leuk reis gehad met een gezellige groep, veel gezien. Het was de eerste keer dat wij een groepsreis met tiener kinderen deden, maar is erg goed bevallen, zowel voor de kinderen als voor ons (kun je ook eens met z'n tweeen uit eten of iets rustig bekijken, terwijl de kinderen zich met andere kinderen (& mobiele telefoons) amuseren).
Vertrekdatum: 16/07/2015
Beoordeling: 8
Erik: Doordat wij het erg getroffen hebben met onze reisbegeleider, hebben wij een heerlijk ontspannen vakantie gehad. Hierdoor konden wij volop genieten van al het moois, maar ook de wat mindere kanten dat het land te bieden heeft. Ook voor de kinderen was ruimte voor een mop of een raadsel. Zijn kennis over het land en zijn talenkennis, maakte het reizen bij hem erg aangenaam.
Vertrekdatum: 16/07/2015
Beoordeling: 10
Wiek: Een geweldig mooie reis met goede accomodaties en een uitstekende reisleider. Het programma zit uitstekend in elkaar en de twee nachttreinen en twee binnenlandse vluchten zorgen ervoor dat je zeer comfortabel en effectief reist. De balans tussen vrijetijd en groepsactiviteiten is eveneens goed. Onze twee dochters 6 en 9 jaar hebben volop genoten en zullen hier nog jaren met plezier op terug kijken. Een onvergetelijke ervaring.
Vertrekdatum: 16/07/2015
Beoordeling: 8
Annemarie: Prettige, ontspannen kennismaking met Azie voor onze kinderen. Ze hebben genoten van de omgang met de andere kinderen in de groep en veel moois beleefd. Het fietsen in Bangkok, de nachtsafari in Khao Sok en het snorkelen op het 'bounty eiland' waren hun favoriet.
Vertrekdatum: 10/07/2015
Beoordeling: 9
Aret: Fantastische familliereis gemaakt met Koning Aap. Vanaf het begin vd reis een enorm leuke klik gehad met de rest van de groep en ook met onze reisleider waardoor het samen reizen een feestje werd. Een zeer gevarieerd programma door heel Thailand met zowel basic als luxe accomodaties gehad, excursies die zeer de moeite waard waren en zowel de verplaatsingen per trein, minibus of vliegtuig waren top geregeld. Mede door onze reisgenoten, reisleider en het programma is Thailand zeker voor ons het land van de glimlach gebleken!
Vertrekdatum: 04/07/2015
Beoordeling: 8
Petra: Trekking is een must!
Vertrekdatum: 04/07/2015
Beoordeling: 8
Arthur: Het was een heerlijke reis door dit prachtige land. De pubers hebben zich met elkaar fantastisch vermaakt. Reisgenoten bedankt!
Vertrekdatum: 04/07/2015
Beoordeling: 9
Marcus: En heel gevarieerde reis die je veel verschillende facetten van Thailand laat zien en eindigt met ontspannen dagen op een prachtig strand. Een echte aanrader!
Vertrekdatum: 04/07/2015
Beoordeling: 10
Luc: Deze groepsreis was voor ons de eerste maal en is zeker een aanraden voor wie geen kostbare tijd wil vërliezen met het regelen van vervoer,accomodaties,optionele uitstappen ....enz. Als je zulke reis op eigen houtje wil ondernemen is dit onbegonnen werk en onmogelijk te verwezenlijken op 22 dagen .
Vertrekdatum: 02/08/2014
Beoordeling: 8
Paul: Afwisselende, goed verzorgde reis door grote delen van Thailand met veel aandacht voor cultuur en natuur in een niet al te grote groep.
Vertrekdatum: 26/07/2014
Beoordeling: 9
Maria: Een intense kennismaking met de Thaise cultuur is wat ons bijblijft van deze veelzijdige reis. Zoiets krijg jezelf niet georganiseerd als je het land niet kent. Alles verliep soepel, zodat wij ons zorgeloos op de ervaringen konden richten.
Vertrekdatum: 26/07/2014
Beoordeling: 8
Reiziger: Een geweldige volledige reis die er leuk is voor pubers. Fantastische reisleidster. Alles goed geregeld en prima hotels. Min punt is dat er geen rechtstreekse vlucht is en je de eerste dag Bangkok mist.
Vertrekdatum: 05/07/2014
Beoordeling: 8
Ruud: Geweldige indrukken opgedaan. Heel relaxed met meerdere kinderen op reis. Zij vermaakte zich prima met elkaar, waardoor de ouders ook een fijne vakantie hadden.
Vertrekdatum: 05/07/2014
Beoordeling: 9
Jan Wiebren: Geweldige ervaring, goede mix van cultuur,natuur en sfrand. Goede begeleiding, prachtig land.
Vertrekdatum: 28/06/2014
Beoordeling: 9
Lieve: Een prachtig land, vol tegenstellingen. We hebben ongelofelijk genoten van deze voortreffelijk georganiseerde en zeer gevarieerde reis.