Familiereis MAROKKO KORT
8 dagen - v.a. €1 045 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,4
206 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:9,1
Prijs/kwaliteit: 7,8
Accommodatie: 7,7
Transport: 8,4
Vertrekdatum: 24/02/2018
1 Beoordeling: 9
Robert : Reis zat zeer goed in elkaar! Wel druk programma, maar afwisselend en reisleidster kwam met goede extra ideeën zoals een lokaal Hamambezoek en fijne restaurants om te eten. Hotels waren alle met zwembad, maar door drukke programma niet heel veel tijd gehad om te zwemmen. De kinderen leeftijd 8-17 jaar waren erg enthousiast, daar was het ons ook om te doen. We hadden het erg getroffen met onze groep van vier gezinnen wat goed klikte en er werd goed rekening met elkaar gehouden. Op één avond na hebben we altijd met elkaar gegeten en alle activiteiten samen ondernomen, hoewel dat niet verplicht was. En onze reisleidster was echt geweldig. Deze laatste twee zaken kunnen een vakantie maken of breken. In ons geval heeft het fantastisch uitgepakt.
Vertrekdatum: 14/10/2017
0 Beoordeling: 8
Reiziger : Fantastische reis, in korte tijd heel veel gezien. Goed geregeld, fijne gids, prettige hotels, zeer vriendelijk personeel, mooie locaties. Zeer goede kennismaking met Marokko!
Vertrekdatum: 29/04/2017
0 Beoordeling: 8
Robert Jan : Marroko in 8 dagen, Marroko heeft een heerlijk bijzonder en veelzijdig landschap. We hebben fantastische mooie dingen gezien. Het marrokaanse volk is erg aardig en erg fijn voor kinderen. Met deze reis krijg je een indruk van veelzijdig Marokko. Het is voor ons echt een land om terug te keren met bijvoorbeeld een camper. Binnen de reis wordt er relatief veel tijd doorgebracht in een reisbus, dit vonden wij door het mooie afwisselende landschap zeker geen straf. We moeten wel zeggen dat de franse taal wel erg handig is in de communicatie met de Marokanen.
Vertrekdatum: 22/04/2017
1 Beoordeling: 9
Jurrien : Wij hebben met onze 5-jarige zoon genoten van een gewéldige reis door Marokko. Uiteraard was de rit op de 'drommy' en de overnachting in de woestijn een bijzondere ervaring die niet mag ontbreken. Maar ook de wandeling door de Hoge Atlas op het muilezeltje vond hij fantastisch. In Marakech keek hij zijn ogen uit: naar de slangen en apen op de markt, de trommels en de muziek, maar ook de bedelaars maakten indruk. Hij leerde goed omgaan met de irritante verkopers en had een mooie manier bedacht om te voorkomen dat ze iets in zijn handen konden duwen. De reviews -dat het lange reisdagen zijn- delen wij wel, maar als je je daarop instelt dan is dat prima te doen. Ook voor heel jonge kinderen. In de ochtend gaf de koffiepauze een welkome break, en na de lange lunch viel onze zoon meestal in slaap. Hierdoor beleefde hij de reisdagen als minder vermoeiend en hield hij de avonden langer vol. Alle hotels hadden een zwembad en dat was iedere dag weer een welkome 'beloning' na de lange reis. Nu hadden wij het ook wel bijzonder getroffen met de prettige groep en de vele andere kinderen die mee waren, maar daar hadden we de reis dan ook op uitgezocht. Ook de fijne reisbegeleiding was een relevante factor in de totale reisbeleving: zij had oog en aandacht voor iedereen, stemde goed af, bracht ideeën in, liet de ruimte waar gewenst, en was goed bekend met het gebied en haar gebruiken (zij woont er nu ook zelf). Kortom: een weliswaar intensieve maar zeker mooie kennismaking met een land dat smaakt naar meer.
Vertrekdatum: 15/04/2017
0 Beoordeling: 10
Reiziger : Fantastische reis. In 7 dagen zie je Marrakesh, de woestijn en de Atlas. Desondanks is het heel ontspannen en krijg je niet het gevoel alleen maar in de bus te zitten. Geen overdreven luxe. Wel comfortabel.
Vertrekdatum: 25/02/2017
0 Beoordeling: 8
Revelino : Heerlijke rondreis gehad met deze familiereis. Gezin met 2 dochters. Leuke groep en prima reisbegeleiding. Prima manier om onbezorgd heel veel te zien in een week tijd. Marrakech, overnachting in de woestijn en wandeling door de bergen met ezels zijn een erg mooie ervaring. Reistijden vielen mede door vele wegwerkzaamheden tegen verder alleen maar goede herinneringen
Vertrekdatum: 25/02/2017
0 Beoordeling: 8
Jack : Zeer diverse reis met de beste gids die je je kan wensen. Er zitten wel een paar lange reisdagen in, maar daardoor kom je wel op de plekken die deze Marokko reis de moeite waard maken.
Vertrekdatum: 25/02/2017
1 Beoordeling: 9
Suzy : Een reis boordevol met magische momenten!
Vertrekdatum: 25/02/2017
0 Beoordeling: 8
Marieke : Top reis met een fantastische reisbegeleider. Wel lange reisdagen die wel goed te doen zijn met een leuke groep.
Vertrekdatum: 18/02/2017
1 Beoordeling: 9
mark : Marakko is een fantastisch land om te verblijven . Mooie steden , aardige bevolking en een geweldig landschap . En niet te vergeten het heerlijke eten !!!!! Wij hadden daarentegen ook een perfecte reisbegeleider die ons meest goede locaties liet zien . Een land om zeker nog een een naar terug te keren .
Vertrekdatum: 24/12/2016
0 Beoordeling: 8
Roger : Een geweldige manier om je kinderen ervaring te laten opdoen met een andere cultuur. De combinatie Marrakesh, het Atlas gebergte, Ait Ben Haddou en het verblijf in het duizend sterren hotel in de Sahara maken deze reis onvergetelijk. Voor de kinderen is de reis naar het tentenkamp op de dromedaris echt een hoogtepunt. Wil je iets van Marokko zien dan ontkom je niet aan de iets langere reistijden. Het is echter wel de ideale manier om de verschillende woestijnlandschappen te zien. De reis is wat ons betreft echt een aanrader.
Vertrekdatum: 24/12/2016
0 Beoordeling: 10
Johan : Fantastisch mooie reis met uitstekende locale reisbegeleider. Veel afwisseling en daardoor voor iedereen boeiend.
Vertrekdatum: 22/10/2016
0 Beoordeling: 10
Janneke : Marokko was een geweldige en indrukwekkende reis, de eerste reis met onze kinderen van zes en elf jaar in een niet westers land. In een week tijd beleef je zoveel dat het lijkt of je veel langer weg bent. We hadden een top gids die veel rekening hield met onze kinderen! Een aanrader!
Vertrekdatum: 30/04/2016
0 Beoordeling: 8
Alma : Leuke afwisselende reis, als je het niet erg vindt lang in een bus te zitten.
Vertrekdatum: 30/04/2016
0 Beoordeling: 8
Inge : bovenstaande opmerkingen mogen gebruikt worden.
Vertrekdatum: 30/04/2016
1 Beoordeling: 9
Jacqueline : een geweldige reis, waarbij je goed moet weten dat de afstanden aanzienlijk zijn en dat een reistijd ook echt reistijd is, dus de lunch komt daar nog bij. Verder gaat het bestellen en bedienen in Marokko erg langzaam dus neem de tijd voor de lunch dan valt het altijd mee. Het zakgeld was meer dan zat, We hebben van onze eur 75 inleg van de reisbegeleiding zelfs nog iets terug gekregen en daarnaast heb ik (2 volwassenen en 2 kinderen) eur 300 opgemaakt. Natuurlijk als je voor heel veel grote souvenirs gaat kom je niet uit!
Vertrekdatum: 30/04/2016
0 Beoordeling: 8
Reiziger : Een geweldige ervaring om met een groep , een Engelstalige gids en veel pubers een nieuw land te ontdekken. Een bijzondere indruk van Marrakesh en omgeving. Vooral Ait Ben Haddou en het uitzicht over het vulkanische landschap tijdens de busreis hebben indruk gemaakt. Fantastisch om het schip der woestijn te berijden en De gids heeft een mooi aandeel in de contacten en sfeer in de groep. Een aanrader!
Vertrekdatum: 30/04/2016
1 Beoordeling: 7
Maria : Het plezier tijdens deze reis hangt voor een groot deel af van de samenstelling van de groep. Daarnaast zijn de reisdagen echt lang. Na aankomst in de stad is er tijd voor het zwembad en diner. Veel tijd om een stad(je) te leren kennen is er daardoor niet. Neemt niet weg dat alles goed geregeld is door Koning Aap & de gids en dat je in een korte week toch een goede indruk krijgt van het land. Het is een land om naar terug te keren! nb Het loont de moeite om te kijken naar vluchttijden vanaf vliegvelden in Duitsland/België.
Vertrekdatum: 02/05/2015
1 Beoordeling: 9
Paul : Zeer mooie korte groepsreis voor ouders met kinderen (12-17). Je ziet in een week bijna alle kanten van Marokko. Woestijn, Hooggebergte, steden, Oases en uitgestrekte landschappen. Naast de vele indrukken is er voldoende tijd voor ontspanning en gezelligheid.
Vertrekdatum: 21/02/2015
1 Beoordeling: 9
Darja : Wij waren met 3 moeders en 3 kinderen van 4, 4 en 6 jaar oud. De Marokkanen doen onwijs lief tegen kinderen. We hebben een geweldige reis gehad. De reis is heel erg afwisselend qua natuur en cultuur. Je ziet heel erg veel in een toch korte tijd. Voor de kinderen is er ook veel te zien en mooie indrukken voor hun toekomst. Die bekijken de reis door kinderogen en zien overal wel wat te spelen. De reisdagen stop je heel veel en zijn het niet alleen maar rijdagen maar prachtige reisdagen met veel belevingen. Ondanks dat onze kinderen nog klein zijn hebben zij het als een hele leuke vakantie ervaren en heeft de dromedaris en de woestijn heel veel indruk achter gelaten.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.