Familiereis CUBA
14 dagen - v.a. €2 195 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,5
14 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:8,1
Prijs/kwaliteit: 7,1
Accommodatie: 7,1
Transport: 8,9
Vertrekdatum: 22/04/2017
1 Beoordeling: 9
Reiziger :

 

Vertrekdatum: 17/07/2016
1 Beoordeling: 9
Andreas : De hitte is mij heel erg tegen gevallen. Alleen de laatste twee dagen kon ik in de zon rondlopen of 's avonds schelpen zoeken. Al mijn t-shirts en hemdjes waren te warm voor het weer. Zorg voor superdun spul/wijde kleding. Zonnecreme factor 50 heb je veel nodig! Ik had ook liever minder kleren meegenomen: het bleek dat je het wel kon laten wassen. We hebben iets meer uitgegeven dan 600 per persoon. Maar we hebben dan ook een catamaran tocht met snorkelen gedaan. Het koraal leek mij dood toe, maar we hebben wel mooie visjes gezien. We hadden wat eten voor onderweg mee moeten nemen, want de maaltijd kwam voor onze puber eigenlijk te laat. We hebben genoten van de salsa lessen en de spaanse les met Marbellis in Aquales Azules en ook hun shows! De jongeren hielden ook van de disco. We hebben misschien super geluk gehad met onze Cubaanse reisbegeleider, maar die was echt erg goed! Ik denk met veel plezier terug aan het dansen met mijn man bij de vele live bandjes!
Vertrekdatum: 24/04/2016
0 Beoordeling: 8
Herman : Wij hebben een veertiendaagse kidsgroepsreis gemaakt in Cuba. Nu zijn er altijd zaken waar je verschillend over kan denken, maar wij kunnen tevreden terug kijken op een geslaagde reis. Een ieder die met kinderen naar Cuba denkt te gaan, kunnen wij deze rondreis dan ook zeker aanbevelen. Wij zouden de reis in elk geval zo weer maken. De moeilijkheidsgraad viel enorm mee dus dat is een extra plus. Havana, Trinidad zijn top. Vinales zou van ons langer mogen. Grandioos gebied. Varadero (all inclusive) was doorbijten, maar dat komt omdat wij niet van die formule houden en vooral niet van het gedrag van de meest gasten (die zich de hele dag volgooien). Maar nogmaals wij hebben genoten.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.