header image

Familiereis CUBA

14 dagen - v.a. € 1.970,- Boek nu

Excursies Familiereis CUBA

8,0 (43)

Tijdens je reis is het mogelijk om deel te nemen aan verschillende, door de reisbegeleiding ter plaatse aangeboden, losse excursies. Deze excursies zijn facultatief en betaal je uit het zakgeld. Met de kosten van deze excursies is rekening gehouden bij ons adviesbedrag voor het zakgeld.

Om je een idee te geven van de kosten van deze losse excursies vermelden we hier een aantal richtbedragen. Deze bedragen zijn onder voorbehoud en afhankelijk van koersschommelingen en zijn slechts bedoeld om je een indicatie van de kosten te geven. Omdat de entreegelden vaak veranderen, zijn deze niet opgenomen in de excursieprijs (tenzij expliciet vermeld). Alle prijzen van de excursies zijn genoemd in euro's. Ter plekke betaal je de excursies in lokale munteenheid.

Hieronder vind je een overzicht van ter plaatse aangeboden excursies. De vermelde prijzen zijn gebaseerd op de deelname van minimaal 6 deelnemers. Entreegelden zijn exclusief (tenzij expliciet genoemd).

 

Trinidad - Catamarantocht naar Cayo Iguana

Ter plaatse boekbaar € 61,-

Een heerlijk dagje met een catamaran (of zeilboot) op de Caribische Zee, op weg naar Cayo Iguana. Onderweg is er mogelijkheid tot snorkelen boven een koraalrif! De excursie begint om 9.00 bij Marina Marlín op Playa Arcón. Dit is een ‘join in’ excursie, er kunnen ook andere internationale reizigers deelnemen. Aan boord is gezellige muziek en een open bar, waar je lekkere drankjes kunt bestellen (inbegrepen). Je kunt gebruik maken van aanwezige snorkelspullen. Eenmaal aangekomen op Cayo Iguana kun je relaxen op het strand.

Duur: circa 7 uur.
Inclusief: boottocht, Engelstalige begeleiding, gebruik snorkelspullen, lokale drankjes, lunch.
Voor deze excursie zijn minimaal 6 deelnemers nodig.
NB: Retour transfer vanaf accommodatie naar het beginpunt (Marina Marlin Ancón) zijn op eigen gelegenheid. Een taxi kost circa CUC 10,- per enkele reis.

Trinidad - Topes de Collantes

Ter plaatse boekbaar € 29,-

Een leuke excursie naar het berggebied Toppes de Collantes. Je wordt per legertruck of met 4x4 jeeps bergopwaarts gebracht. Eenmaal aangekomen maak je een hike, geniet je van de lunch en is er gelegenheid om te zwemmen. De excursie duurt 4 tot 5 uur uur. Dit is een ‘join in’ excursie; er kunnen dus ook andere (internationale) reizigers in je groep zitten.

Prijs persoon geldig bij minimaal 2 deelnemers.

Viñales - Wandeling Valle de Viñales

Ter plaatse boekbaar € 10,-

Begeleide wandeling door Viñales, langs de tabaksvelden, fruitplantages en de imposante natuur van kalkstenen rotsen (mogotes) die zo uit de grond lijken te rijzen.

Prijs per persoon geldig vanaf minimaal 6 deelnemers.

Viñales - Paardrijden

Ter plaatse boekbaar € 29,-

Verken dit prachtige karstlandschap op het vervoersmiddel voor de Cubaan dat voor ons de fiets is: het paard! De allerkleinsten kunnen bij de ouders voorop en vanaf 6 jaar mag je zelf rijden

Duur: circa 2 uur.
Inclusief: lokale gids, huur paard.
Voor deze excursie zijn minimaal 4 deelnemers nodig.