Familiereis COSTA RICA AVONTUUR
21 dagen - v.a. €2 495 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,2
64 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:9,0
Prijs/kwaliteit: 7,2
Accommodatie: 7,7
Transport: 8,0
Vertrekdatum: 29/07/2017
0 Beoordeling: 10
Dorianne : Het was geweldig! Wat hebben we genoten... alle (positieve) emoties zijn voorbij gekomen. We hebben gelachen tot de tranen over onze wangen liepen, kippenvel gehad bij momenten die zo mooi waren dat je jezelf moest knijpen om te weten dat het echt is wat je meemaakt en gewoon met een dikke glimlach zitten en genieten van het moment... (een mooie zonsondergang, de kids spelend in riviertje bij een adembenemende waterval of spelend in de branding van een paradijselijk strand en zo zijn er heel veel momenten geweest) Onze hoogtepunten waren de schildpadden die hun eieren legden in Tortuguero, het ziplinen in Monteverde, de Hotsprings in La Fortuna en de walvis met haar jong die we zagen in Manuel Antonio. Zo kan ik nog wel even doorgaan, Costa Rica is super!
Vertrekdatum: 23/07/2016
1 Beoordeling: 9
Chantal : We hebben enorm genoten van deze prachtige reis door Costa Rica. Met deze reis zie je een groot deel van het land zonder dat je de hele dag in de bus zit. De hotels zijn prima en het reizen met een groep mensen met kinderen van ongeveer dezelfde leeftijd is ons heel goed bevallen. We hebben veel dieren gezien tijdens onze wandelingen door de jungle. Verder vonden wij het paardrijden op verschillende plaatsen, de nachtwandeling in Monteverde en het ziplinen en de hangbruggen in Monteverde erg leuk.
Vertrekdatum: 23/07/2016
0 Beoordeling: 8
Ronald : Een leuke gevarieerde reis met heel veel natuur. De diversiteit aan dieren in Costa Rica is erg groot. Zowel voor kinderen als volwassenen is er tijdens deze reis genoeg te ondernemen.
Vertrekdatum: 16/07/2016
1 Beoordeling: 9
Stef : Tijdens de nightwalk in monteverde het ware junglegevoel beleefd. Met een ervaren gids proberen alle geluiden visueel te maken en dan kikkers, vogels luiaards en zelfs een honingbeer spotten! Geweldige ervaring!
Vertrekdatum: 25/07/2015
1 Beoordeling: 7
patricia : die score betreft de reisorganisatie, het land zelf , Costa Rica, is ongelooflijk mooi en de moeite waard om lang te vliegen. Het land zelf krijgt van ons een score van 10.
Vertrekdatum: 25/07/2015
1 Beoordeling: 9
Barbara : We hebben 3 geweldige weken gehad tijdens de familie kids reis van Koning Aap. Onze 3 kinderen ( 12,9 en 7 ) hebben genoten en wij dus ook. We hebben enorm veel gezien van het land en ook geleerd, met name van onze geweldige reisleidster. Dat geldt ook voor de kinderen, nog steeds herhalen ze dingen over de natuur die ze van haar geleerd hebben, heel leuk ! Ik heb de kinderen gevraagd of ze de reis leuk gevonden hebben en nog 's zoiets zouden willen...ze antwoordden alle drie keihard in koor: JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!! Op mijn vraag WAT vonden jullie er leuk aan was het antwoord: dat we zoveel leuke dingen gedaan hebben en dat er kinderen waren om mee te spelen. Nou, onze missie is geslaagd, bedankt Koning Aap !
Vertrekdatum: 04/07/2015
1 Beoordeling: 9
Annelies : Prachtige veelzijdige reis. Heel veel dieren gezien, ook buiten de excursies om. Mooie locatie van de hotels. Heerlijk eten. Gezellige reisgenoten en prima reisbegeleider (zeker ook voor de kinderen).
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.