Communicatie Azerbaijan

Post versturen vanuit Azerbaijan duurt 10 tot 14 dagen. Internationaal telefoneren kan vanuit grote hotels, bij belkantoren of op het postkantoor. Toets om van Azarbaijan naar huis te bellen eerst de landencode van Nederland +31 of België +32.

Mobiel bellen in Azerbaijan

Azerbaijan beschikt over een mobiel netwerk. Mobiel bellen is mogelijk in stedelijke gebieden, daarbuiten is weinig tot geen bereik. Wil je met je mobiel vanuit Azarbaijan naar huis bellen, toets dan eerst de landencode van Nederland +31 of België +32. Een overzicht van de beltarieven per provider vind je op www.bellen.com (klik op ‘buitenland’). Belangrijkste telefoonmaatschappijen in Azerbaijan zijn Azercell, Bakcell en Nar. Het internationale landennummer van Azerbaijan is +994, het netnummer van Bakoe is 12.

WiFi in Azerbaijan
Veel hotels en restaurants in Bakoe en omgeving hebben gratis WiFi. Daarbuiten zijn de WiFi spots beperkt. Zie: https://wifispc.com/azerbaijan  Een handige app die je thuis al kunt downloaden is Maps.Me. Met deze app kun je plattegronden downloaden die je vervolgens offline kunt gebruiken.
.

Koning Aap en derden gebruiken cookies (en andere technieken) om de website te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en u op en buiten de website relevante aanbiedingen te tonen. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in. Meer lezen.