Paspartoet, voor een mooi cadeau aan de muur

Ben je een reisliefhebber en wil je dit graag tonen aan iedereen die bij je op bezoek komt? In de webshop van Paspartoet hebben ze een aantal mooie houten wereldkaarten en houten landkaarten te koop. De houten kaarten zijn in verschillende groottes te krijgen. Als je een grote lege muur hebt, raden we je de XL-versie van de wereldkaart aan. Deze is wel 230 cm bij 115 cm! Hang er één boven de bank en je hebt gegarandeerd leuke gespreksstof.

Houten landkaart

Heb jij een favoriet land of ga je ieder jaar naar dezelfde regio op vakantie? Een houten landkaart voor aan de muur kan een mooie herinnering zijn aan al je reizen. Ben je bijvoorbeeld met Koning Aap al drie keer in India geweest en wil je graag alle plekken waar je geweest bent gegraveerd hebben op een houten landkaart, dan kan dit!

De landkaarten zijn verkrijgbaar in verschillende houtkleuren. Kijk voor alle mogelijkheden op de website van Paspartoet.

Houten wereldkaart

Je kan ook de hele wereld aan de muur hangen! De wereldkaarten worden gemaakt van hout dat voorzien is van het internationale PEFC-keurmerk. Dit betekent dat het hout afkomstig is uit duurzaam beheerd bos en dat het bos in stand blijft. Wat we zelf heel leuk vinden is dat je een magnetische houten wereldkaart kan laten maken. Je kan dan je reisfoto's makkelijk vastmaken op de kaart.

Kijk op de website van Paspartoet voor meer informatie!