Online Chat

Over Merel

Merel
Product Manager
Van jongs af aan heb ik samen met mijn familie veel landen bezocht en toen is mijn liefde voor reizen ontstaan. Ik hou van het ontdekken van nieuwe landen, culturen en dan niet te vergeten het proeven van het lokale eten! Na het afronden van mijn toerisme opleiding ben ik begonnen als reisspecialist.
Daarna heb ik met veel plezier als Productmanager voor Europa nieuwe avontuurlijke reizen ontwikkeld. Je hoeft namelijk niet ver te reizen om nieuwe dingen te ontdekken, natuurwonderen te zien, of lokaal eten te proeven! Ondertussen ben ik werkzaam op onze marketingafdeling en plan ik maar al te graag de grote Clubdagen en de kleinere inspiratiedagen om zo onze klanten om een leuke manier te inspireren voor hun volgende reis.

2017
Europa en Azië
Albanië, Australië, Bosnië en Herzegovina, Colombia, Costa Rica, Cuba, Ecuador, Egypte, Estland, eSwatini, Filipijnen, Griekenland, Guatemala, Hongarije, IJsland, Indonesië, Italië, Joegoslavië, Jordanië, Kenia, Kroatië, Laos, Letland, Maleisië, Marokko, Mexico, Nicaragua, Portugal, Singapore, Spanje, Sri Lanka, Tanzania, Turkije, Vietnam, Zuid-Afrika, Zuid-Korea
Zuid-Afrika (september 2024)
Écht op reis TIP van Merel
Een reis naar het onontdekte Zuid-Korea is een ervaring om nooit te vergeten. Mijn grote tip is een bezoek aan Seoul. Het is een stad waar alles mogelijk is, van fietsen langs de Han River, bbq-en tussen de locals, vals meezingen tijdens de karaoke tot een bezoekje aan een van de prachtige tempels. Deze stad is anders dan alle andere grote steden wat het daarom ook zo bijzonder maakt.