Reisdocumenten Mozambique

Als je over de Nederlandse of Belgische nationaliteit beschikt, heb je voor een visum nodig voor Mozambique. Verder dien je te beschikken over een geldig internationaal paspoort dat nog minimaal zes maanden geldig is. Het is NIET mogelijk om het visum voor Mozambique aan de grens te verkrijgen.

Meer informatie over je benodigde reisdocumenten (zoals paspoort), je visum, de te volgen visumprocedure en de locatie van de ambassade vind je op de website van onze partner Visumloket.

Wij raden je aan uiterlijk 4 tot 6 weken voor vertrek van deze groepsreis je Mozambique visum aan te vragen.

Wanneer je de benodigde visa laat regelen via Visumloket, dan worden naast de visumkosten, € 35,- bemiddelingskosten per persoon per visum in rekening gebracht. Je hoeft dan niet zelf 2x naar de betreffende ambassade(s).

Voor meer informatie kijk op de website van Visumloket:

Deelnemers die niet beschikken over de Nederlandse of Belgische nationaliteit, dienen zelf contact op te nemen met de betreffende ambassade(s) en hun eventuele visum te regelen.


Koning Aap en derden gebruiken cookies (en andere technieken) om de website te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en u op en buiten de website relevante aanbiedingen te tonen. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in. Meer lezen.