Online Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 020-7887700

Waar ben je naar op zoek?

Reizen naar Mozambique

Reizen naar Mozambique

Reizen naar Mozambique

Hagelwitte stranden en een helderblauwe zee: Mozambique reizen laten je helemaal tot rust komen. Een rondreis door Mozambique biedt echter nog meer. Savannes, tropische bossen en prachtige nationale parken. Dus ook een safari in Mozambique is mogelijk, waarbij je onder andere giraffes, buffels, neushoorns, olifanten en antilopen tegen zult komen. De bevolking werkt hard om na de burgeroorlog alles weer op de rit te krijgen en onthaalt toeristen vol trots!

Vooral waterliefhebbers zullen graag naar Mozambique op vakantie gaan. Er zijn talloze duik-, surf- en andere watersportmogelijkheden. De onderwaterwereld is hier onbeschrijflijk mooi. Je vindt hier dolfijnen, haaien en walvissen zwemmend tussen een ongerept koraalrif. Kun je niet duiken? Geen probleem! Op verschillende plekken worden ocean safari’s gehouden met speciale boten. Wil je juist relaxen? Spreid je handdoek dan uit op één van de vele verlaten, maar o zo mooie strandjes.
Rondreizen door Mozambique is ook voor visliefhebbers reizen naar het paradijs! In de restaurantjes kun je je buik rond eten aan verse garnalen, inktvis en andere heerlijke vissoorten. In het binnenland wordt er daarnaast veelal kip geserveerd, vaak lekker pittig!

Reizen door Mozambique behoeft wel wat oplettendheid. De wegen zijn slecht, je kunt er wilde dieren tegenkomen en er zijn nog steeds mijnenvelden. Groepsreizen door Mozambique zorgen dat je veilig reist en zonder zorgen van het land kunt genieten!