Online Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 020-7887700

Waar ben je naar op zoek?

Groepsreizen naar Zijderoute

Groepsreizen naar Zijderoute

Groepsreizen Zijderoute

Met de beroemde Zijderoute van Koning Aap reis je in 65 dagen van Tblisi naar Beijing. Je bezoekt de landen Georgië, Armenië, Iran, Turkmenistan, Oezbekistan, Kirgizië, Kazachstan en China. Een ervaring die je een keer in je leven mee zou moeten maken. Heb je niet zo lang de tijd, dan biedt Koning Aap ook kortere Zijderoute reizen.

Welke keuze je ook maakt, een reis over de Zijderoute zit boordevol unieke hoogtepunten. Op de Zijderoute kom je in een heel andere wereld terecht, die soms doet denken aan de ‘Sprookjes van 1001 nacht’. Je maakt kennis met veel verschillende landschappen, culturen en religies. Je bezoekt plekken die veel toeristen nog nooit gezien hebben. Denk daarbij aan legendarische karavaansteden, zoals bijvoorbeeld Samarkand in Oezbekistan, Isfahan in Iran en Xi’an in China.

Je bezoekt kleurrijke bazaars en markten zoals in de West-Chinese stad Kashgar, moskeeën en Koranscholen in Iran en Oezbekistan, en eeuwenoude kerken en kloosters in Armenië en Georgië. Je reist over verlaten vlaktes, spectaculaire bergketens en langs intens blauwe bergmeren. Je bezoekt woestijnsteden als Turpan in China en ontmoet nomaden in Kirigzië en Kazachstan. Treed in de voetsporen van Marco Polo, Alexander de Grote en Dzjengis Khan en ontdek de nalatenschap van Timoer Lenk.

Onze groepsreizen Zijderoute laten je kennis maken met diverse schitterende landen en een gastvrije bevolking. Wil je de sfeer in Zijderoute zelf proeven? Maak dan een groepsreis Zijderoute met Koning Aap!