Online Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 020-7887700

Waar ben je naar op zoek?

Groepsreizen naar Polen

Groepsreizen naar Polen

Groepsreizen Polen

Groepsreizen betekent sámen herinneringen creëren en koesteren. De meeste reiservaringen zijn moeilijk te plannen, maar waar je wél voor kunt zorgen is dat je reis zoveel mogelijk ingrediënten bevat om de unieke herinneringen te maken.

Zakopane ligt aan de voet van het Tatra gebergte en is je uitvalsbasis voor een mooie wandeling in de imposante natuur. Onderneem een wandeling naar het diepblauwe Morskie Oko-meer of ga per kabelbaan naar de berg Gubalowka. In het stadje Zakopane zelf geniet je tijdens je Polen rondreis van de houten huisjes en knusse restaurantjes in de Krupowkistraat. Bestel een glas wodka en geniet van een traditioneel stoofpotje.

De Poolse hoofdstad Warschau werd vernietigd door de Duitsers en ging gebukt onder het communistisch bewind, maar is tegenwoordig een gezellige stad vol herbouwde monumenten. De middeleeuwse steden Krakau en Wroclaw doen aan als mooie openluchtmusea. Ook de verschrikkingen van de holocaust en het verzet tegen de communisten worden tijdens een groepsreis door Polen belicht.

Onze groepsreizen Polen laten je kennis maken met de heerlijke keuken en een hartelijke bevolking. Wil je de sfeer in Polen zelf proeven? Maak dan een groepsreis Polen met Koning Aap!