Online Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 020-7887700

Waar ben je naar op zoek?

Groepsreizen naar Oman

Groepsreizen naar Oman

Groepsreizen Oman

Groepsreizen betekent sámen herinneringen creëren en koesteren. De meeste reiservaringen zijn moeilijk te plannen, maar waar je wél voor kunt zorgen is dat je reis zoveel mogelijk ingrediënten bevat om de unieke herinneringen te maken.

Oman groepsreizen zijn als een Arabisch sprookje. De natuur van dit sultanaat is prachtig en veelzijdig; machtige bergen, weelderige oases en schitterende stranden. Jaarlijks leggen ongeveer 20.000 zeeschildpadden hun eieren op een van de stranden van Oman. Ga je door Oman rondreizen, dan heb je dus een grote kans zo’n zeeschildpad tegen te komen. Een schitterend gezicht! Maak je een rondreis door Oman, dan zie je ook dat de cultuur van het land veelzijdig is; kastelen en forten door het land heen herinneren aan een glorieus verleden. Het land houdt zich vast aan de traditionele cultuur en Arabische tradities, maar is aan de andere kant ook thuis in de moderne technologie. En dat maakt het zo ontzettend boeiend om mee te gaan op een van onze groepsreizen naar Oman!

Ervaar samen met je reisgezelschap tijdens een van onze Oman groepsreizen hoe mooi dit prachtige Midden-Oosterse land is en geniet van al het cultuur- en natuurschoon wat dit land te bieden heeft.