Online Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 020-7887700

Waar ben je naar op zoek?

Groepsreizen naar Nieuw-Zeeland

Groepsreizen naar Nieuw-Zeeland

Groepsreizen Nieuw-Zeeland

Groepsreizen betekent sámen herinneringen creëren en koesteren. De meeste reiservaringen zijn moeilijk te plannen, maar waar je wél voor kunt zorgen is dat je reis zoveel mogelijk ingrediënten bevat om de unieke herinneringen te maken. Ervaar samen met je reisgezelschap tijdens een van onze Nieuw-Zeeland groepsreizen waarom Nieuw-Zeeland het paradijs op aarde wordt genoemd.

In het ‘Land van de Lange Witte Wolk’, Aeotearoa, wacht je een enorme variatie aan natuurlijk schoon. Rotorua op het Noordereiland is het centrum van de Maori cultuur en is gelegen een thermisch gebied. Zwaveldampen zijn vaak al van verre te ruiken en de verschillende thermale baden en geisers maken het verblijf onvergetelijk. In Tongariro, ook op het Noordereiland, kun je een spectaculaire wandeling door maanlandschapachtige kratergebieden en gedroogde lavastromen maken, de beroemde Tongariro Crossing.

Op het Zuidereiland verken je de idyllische baaien in het Abel Tasman Nationaal Park en ontdek je de steile fjorden in de Doubtful Sound. Uniek in de wereld is de ligging van de indrukwekkende ijspartijen van de Fox- en Franz Josef gletsjers, op slechts een paar kilometer van de kust. Nieuw-Zeeland heeft een aantal endemische diersoorten, met name vogels als de kiwi en de tekapo. Tijdens deze groepsreis naar Nieuw-Zeeland heb je de kans om de met uitsterven bedreigde geelogige pinguïn te zien en de gigantische keizersalbatros. Potvissen vind je vlakbij de kust van Kaikoura, er eentje spotten is een ervaring die je niet snel zult vergeten.

Nieuw-Zeeland is zeer dunbevolkt, waardoor je optimaal kunt genieten van de natuur. Gelukkig zijn steden als Wellington en Dunedin door de studentenbevolking levendig. Naast mooie musea zijn hier meer dan genoeg lekkere restaurants te vinden.

Een groepsreis naar Nieuw-Zeeland laat je kennis maken met alle facetten van dit spectaculaire land. Wacht niet langer en ga met Koning Aap naar Nieuw-Zeeland!