Online Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 020-7887700

Waar ben je naar op zoek?

Groepsreizen naar Japan

Groepsreizen naar Japan

Groepsreizen Japan

Groepsreizen betekent sámen herinneringen creëren en koesteren. De meeste reiservaringen zijn moeilijk te plannen, maar waar je wél voor kunt zorgen is dat je reis zoveel mogelijk ingrediënten bevat om de unieke herinneringen te maken.

Ervaar samen met je reisgezelschap tijdens een van onze Japan groepsreizen hoe mooi dit prachtige stukje Azië  is en geniet van al het cultuur- en natuurschoon wat dit land te bieden heeft.

Tijdens Japan groepsreizen, het land van de rijzende zon dat bestaat uit bijna 7.000 eilanden in de Grote Oceaan, kom je terecht in een compleet andere wereld vol contrasten waarbij je van de ene verbazing in de andere valt. Misschien is Tokyo nog wel het beste voorbeeld van die tegenstellingen en verrassingen. Waar je bij de grootste metropool ter wereld al snel zou denken aan drukte en chaos, onderscheidt de Japanse hoofdstad zich door een opgeruimd straatbeeld en een opvallende stilte in het openbaar vervoer. ‘Dankzij’ de grote aardbeving in 1923 en de bombardementen tijdens de Tweede Wereldoorlog, waardoor de stad grotendeels werd verwoest, zijn er weinig oude bouwwerken bewaard gebleven en bestaat Tokyo voornamelijk uit moderne, eigentijdse gebouwen. Dat wil overigens niet zeggen dat het Japanse karakter er verloren is gegaan.

Meegaan op een van de groepsreizen door Japan betekent in veel gevallen dat je een bezoek brengt aan de vier hoofdeilanden Honshu, Hokkaido, Shikoku en Kyushu, die samen goed zijn voor maar liefst 97% van de complete oppervlakte van Japan. Je bezichtigt tijdens je Japan groepsreis niet alleen grotere steden zoals Tokyo en Kyoto, maar maakt ook kennis met schilderachtige dorpjes, boeddhistische tempels, warmwaterbronnen, imponerende bergen en vulkanen, oude kastelen en mooie stranden. En... vergeet de heerlijke Japanse keuken niet!