Online Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 020-7887700

Waar ben je naar op zoek?

Groepsreizen naar Iran

Groepsreizen naar Iran

Groepsreizen Iran

Groepsreizen betekent sámen herinneringen creëren en koesteren. De meeste reiservaringen zijn moeilijk te plannen, maar waar je wél voor kunt zorgen is dat je reis zoveel mogelijk ingrediënten bevat om de unieke herinneringen te maken.

Ervaar samen met je reisgezelschap tijdens een van onze Iran groepsreizen hoe mooi dit prachtige land in het Midden-Oosten is en geniet van al het natuurschoon wat dit land te bieden heeft. 

Niet iedereen denkt bij Iran aan groepsreizen. Toch is door Iran reizen een aanrader. Want maak je een groepsreis door Iran, dan kom je er al snel achter dat dit land zoveel moois te bieden heeft, ondanks de vaak negatieve berichtgeving in het nieuws. Daarbij zal je ook snel opmerken dat de bevolking erg gastvrij en onbaatzuchtig is. Reis je door Iran, dan voel je je zeker welkom! Ga je naar Iran op vakantie, dan valt je mond af en toe open van al dat moois! Groepsreizen naar Iran tonen je de rijke geschiedenis van het land. Iran is namelijk het op een na oudste land ter wereld. Het land herbergt dan ook veel kunstschatten uit de pre-islamitische en islamitische tijd. Steden als Shiraz, Kashan en zeker ook Isfahan hebben de meest prachtige monumenten. Het is alsof je door het decor van een oosters sprookje wandelt.

Een groepsreis door Iran. Terug de geschiedenis in, genieten van wonderschone steden, het prachtige landschap, het heerlijke eten, de mooie kleuren en niet te vergeten: de gastvrije bevolkingIran reizen vergeet je nooit meer!

Onderstaande groepsreizen naar Iran reiken je deze ingrediënten aan.