Reizen naar CHILI

ConfigurationBLL.CurrentMenuItem.ID

Groepsreizen Chili

Groepsreizen betekent sámen herinneringen creëren en koesteren. De meeste reiservaringen zijn moeilijk te plannen, maar waar je wél voor kunt zorgen is dat je reis zoveel mogelijk ingrediënten bevat om de unieke herinneringen te maken.

Ervaar samen met je reisgezelschap tijdens een van onze Chili groepsreizen hoe mooi dit prachtige, langgerekte stukje Zuid-Amerika is en geniet van al het natuurschoon wat dit land te bieden heeft. 

Door Chili reizen is met name voor de actieve reiziger een absolute aanrader. Dat komt voornamelijk door de enorme lengte van het land in combinatie met de vele natuurverschijnselen die mogelijkheden bieden voor sportieve reizigers. Tel daar de levendige hoofdstad Santiago en de traditionele Andes-culturen bij op en je begrijpt dat een rondreis door Chili een ervaring is die je niet snel zult vergeten. Breng tijdens een van onze Chili groepsreizen een bezoek aan dit Zuid-Amerikaanse land dat ingeklemd ligt tussen de Andes en de Grote Oceaan en ontdek de grote verschillen in het 4300 kilometer lange land!

Zoals veel landen in Zuid-Amerika, die je wellicht eveneens bezoekt voor of na een van onze groepsreizen door Chili, beschikt het land over een enorme variatie aan natuurschoon. Dat heeft in dit geval natuurlijk alles te maken met de enorme lengte van het land. Prachtige bosgebieden worden er afgewisseld met sensationele fjorden, terwijl je tijdens de groepsreizen door Chili zowel een gortdroge woestijn als imposante gletsjers kunt bezoeken. Qua natuurverschijnselen zal onder andere Patagonië, in het zuiden van het land, een onvergetelijke indruk op je achterlaten tijdens een van onze groepsreizen door Chili.

Wie besluit door Chili te reizen, moet zeker ook even uitzoeken of het mogelijk is om een bezoek te brengen aan Paaseiland. Het duurt even voordat je dit eiland hebt bereikt met het vliegtuig, maar dat betekent wel dat je tijdens je rondreis door Chili ook nog even terechtkomt op het meest afgelegen bewoonde eiland ter wereld en zowel planten als dieren aantreft die je nooit eerder zag!

resultaten gevonden

{{trip.PromoURL = getpromourl(trip,'/reisdata-en-prijzen') ; ""}}
  • {{txt}}
{{trip.Title}}

{{removeDaysInTitle(trip.Title)}}

{{trip.LabelTexts.join(', ')}}

{{trip.ReviewScore | number:1}} ({{trip.ReviewCount}})
{{trip.Intro}}

{{trip.Duration}} dagen

v.a. € {{trip.HighestPrice | number:0}} € {{trip.FromPrice | number:0}}
REIS START EIND AANTAL DAGEN OPMERKINGEN PRIJS
{{trip.Title}} {{removeDaysInTitle(trip.Title)}} {{trip.StartDate | date:'dd/MM/yyyy'}} {{trip.EndDate | date:'dd/MM/yyyy'}} {{trip.Duration}} Groepssamenstelling v.a. € {{trip.FromPrice | number}}

v.a.

€ {{trip.HighestPrice | number}}

€ {{trip.FromPrice | number}}

v.a.
€ {{trip.FromPrice | number}}
Lees meer
Bezig met laden...
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.