Online Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 020-7887700

Waar ben je naar op zoek?

Groepsreizen naar Cambodja

Groepsreizen naar Cambodja

Groepsreizen Cambodja

Groepsreizen betekent sámen herinneringen creëren en koesteren. De meeste reiservaringen zijn moeilijk te plannen, maar waar je wél voor kunt zorgen is dat je reis zoveel mogelijk ingrediënten bevat om de unieke herinneringen te maken.

Ervaar samen met je groepsgenoten op de Cambodja groepsreizen wat voor moois dit Aziatische land te bieden heeft.

In Zuidoost-Azië maakte Cambodja vroeger, samen met Laos en Vietnam, deel uit van Indochina. Van die drie landen is Cambodja met een oppervlakte van ruim 180.000 km² (ongeveer 4,5 maal zo groot als Nederland) de kleinste. Bij Cambodja groepsreizen, kom je terecht in een even mooi als indrukwekkend land. Mooi dankzij de vele regenwouden (maar liefst 70% van het land bestaat uit bossen en tropisch regenwoud) en nationale parken, de aanzienlijke hoogteverschillen en de prachtige stranden, rivieren en meren; indrukwekkend vanwege de talrijke culturele schatten waarmee je tijdens een van onze groepsreizen in Cambodja in aanraking komt.

De mystieke tempels van Angkor, zoals Ta Phrom, Bayon en Angkor Wat worden samen gezien als het meest omvangrijke religieuze bouwwerk ter wereld en zijn een van de hoogtepunten van een Cambodja groepsreis.

Tegenover de drukte van steden zoals Phnom Penh staat de rust van een groot aantal rustieke plaatsen, zoals de schitterende stranden van Sihanoukville en Koh Rong. Hier kun je in alle rust genieten van traditionele stranden die nog niet ontdekt zijn door het massatoerisme én uitstapjes maken naar betoverende eilandjes in de Golf van Thailand.

Onze groepsreizen Cambodja laten je kennis maken met een heerlijke keukens en prachtige monumenten. Wil je de sfeer in Cambodja zelf proeven? Beleef het allemaal tijdens de Cambodja groepsreizen van Koning Aap!