Reizen naar CAMBODJA

ConfigurationBLL.CurrentMenuItem.ID

Groepsreizen Cambodja

Groepsreizen betekent sámen herinneringen creëren en koesteren. De meeste reiservaringen zijn moeilijk te plannen, maar waar je wél voor kunt zorgen is dat je reis zoveel mogelijk ingrediënten bevat om de unieke herinneringen te maken.

Ervaar samen met je groepsgenoten op de Cambodja groepsreizen wat voor moois dit Aziatische land te bieden heeft.
In Zuidoost-Azië maakte Cambodja vroeger, samen met Laos en Vietnam, deel uit van Indochina. Van die drie landen is Cambodja met een oppervlakte van ruim 180.000 km² (ongeveer 4,5 maal zo groot als Nederland) de kleinste. Bij Cambodja groepsreizen, kom je terecht in een even mooi als indrukwekkend land. Mooi dankzij de vele regenwouden (maar liefst 70% van het land bestaat uit bossen en tropisch regenwoud) en nationale parken, de aanzienlijke hoogteverschillen en de prachtige stranden, rivieren en meren; indrukwekkend vanwege de talrijke culturele schatten waarmee je tijdens een van onze groepsreizen in Cambodja in aanraking komt. 
De mystieke tempels van Angkor Wat worden samen gezien als het meest omvangrijke religieuze bouwwerk ter wereld en zijn een van de hoogtepunten van de Cambodja groepsreizen. 

Tegenover de drukte van steden zoals Phnom Penh staat de rust van een groot aantal rustieke plaatsen, zoals de schitterende stranden van Sihanoukville en Koh Kong. Hier kun je in alle rust genieten van traditionele stranden die nog niet ontdekt zijn door het massatoerisme én uitstapjes maken naar betoverende eilandjes in de Golf van Thailand. Beleef het allemaal tijdens de Cambodja groepsreizen! 

resultaten gevonden

{{trip.PromoURL = getpromourl(trip,'/reisdata-en-prijzen') ; ""}}
  • {{txt}}
{{trip.Title}}

{{removeDaysInTitle(trip.Title)}}

{{trip.LabelTexts.join(', ')}}

{{trip.ReviewScore | number:1}} ({{trip.ReviewCount}})
{{trip.Intro}}

{{trip.Duration}} dagen

v.a. € {{trip.HighestPrice | number:0}} € {{trip.FromPrice | number:0}}
REIS START EIND AANTAL DAGEN OPMERKINGEN PRIJS
{{trip.Title}} {{removeDaysInTitle(trip.Title)}} {{trip.StartDate | date:'dd/MM/yyyy'}} {{trip.EndDate | date:'dd/MM/yyyy'}} {{trip.Duration}} Groepssamenstelling v.a. € {{trip.FromPrice | number}}

v.a.

€ {{trip.HighestPrice | number}}

€ {{trip.FromPrice | number}}

v.a.
€ {{trip.FromPrice | number}}
Lees meer
Bezig met laden...
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.