Online Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 020-7887700

Waar ben je naar op zoek?

Familiereizen naar Finland

Familiereizen naar Finland

Familiereizen Finland

Koning Aap organiseert speciale groepsreizen voor avontuurlijke gezinnen met kinderen. Wij zorgen er voor dat jullie samen een onvergetelijke tijd beleven. Samen met je gezin neem je deel aan de familiereizen door Finland en ontdek je met je kinderen de wonderen die dit Noord-Europese land je te bieden heeft. Niets is mooier dan de kennis en ervaring van je kinderen te vergroten tijdens een van de familiereizen die Koning Aap aanbiedt. Dit geldt zeker ook voor de familiereis Finland, een genot voor jong en oud!

In het Oulanka Nationaal Park bevind je je in Fins Lapland, vlakbij de poolcirkel. Watervallen, rivieren met woeste stroomversnellingen en kleurige kloven vormen een betoverend natuurgebied vlak bij de plaats Kuusamo en de Russische grens. In de zomer kleuren de bomen, struiken en gewassen zich in diverse tinten groen, in het najaar zie je herfstkleuren en in de winter overheerst op je Finland familiereis de kleur wit door de dikke laag sneeuw. In het park leven dieren als elanden, rendieren, lynxen en beren.

Verschillende activiteiten in de sneeuw laten je kennismaken met de magie van Fins Lapland. Spannende en rustgevende momenten wisselen elkaar af. Een spannende safari per sneeuwscooter, traditioneel ijsvissen of een speurtocht naar het noorderlicht zijn ervaringen om nooit meer te vergeten. Voor menig kind én volwassene zal een huskytocht een hoogtepunt zijn van een Lapland familiereis. De dikbehaarde honden rennen enthousiast voor de slee uit. Denk bij een familiereis Lapland ook aan de warme chocomelk voor de openhaard, het luisteren naar het knisperen van de sneeuw en de stiltes in de natuur.

Kerstliefhebbers komen ook aan hun trekken. De kerstman woont samen met zijn rendieren in een Fins dorpje, net boven de poolcirkel. Je ontmoet de kerstman en kunt rondstruinen door de winkeltjes met kerstsouvenirs in het dorp. Stap binnen bij het postkantoor van de kerstman en stuur een kaart naar je vrienden thuis!

Beleef onze familiereizen door Finland door de ogen van je kind en geniet met het hele gezin.