Online Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 020-7887700

Waar ben je naar op zoek?

Familiereizen naar Bosnië-Herzegovina

Familiereizen naar Bosnië-Herzegovina

Familiereizen Bosniƫ en Herzegovina

Koning Aap organiseert speciale groepsreizen voor avontuurlijke gezinnen met kinderen. Wij zorgen er voor dat jullie samen een onvergetelijke tijd beleven. Samen met je gezin neem je deel aan de familiereizen door Bosnië en Herzegovina en ontdek je met je kinderen de wonderen die dit Europese land je te bieden heeft. Niets is mooier dan de kennis en ervaring van je kinderen te vergroten tijdens een van de familiereizen die Koning Aap aanbiedt. Dit geldt zeker ook voor de familiereizen Bosnië en Herzegovina, een genot voor jong en oud!

Een aanrader in de hoofdstad Sarajevo is een ritje met de kabelbaan de bergen in. Je hebt dan een fraai uitzicht over de stad en de restanten van de bobsleebaan, die gebruikt is tijdens de Olympische Winterspelen van 1984. Mostar is bekend om de oude stenen Stari Most brug, hét symbool voor de eenheid van Bosnië en Herzegovina. Struin tijdens je Bosnië en Herzegovina familiereis door de smalle straatjes met grove keien, eet wat in een van de gezellige restaurants en bezoek de oude bazaar van Mostar, waar leuke handgemaakte souvenirs te koop zijn.

Vlakbij Konjic ligt het blauwgroene gletsjermeer Boracko Jezero. Ben jij een echte avonturier en klaar voor een uitdaging? Dan heb je de mogelijkheid om te kajakken of met een jeep de omgeving te verkennen. Adrenaline en avontuur zijn hierbij dan ook gegarandeerd! Voor de ontspannen natuurliefhebbers is er ook nog het ovale Borackomeer met zijn fascinerende kleur, waar je kunt genieten van de bosrijke omgeving.

Beleef onze familiereizen door Bosnië en Herzegovina door de ogen van je kind en geniet met het hele gezin.