Familiereis INDONESIË AVONTUUR
22 dagen - v.a. €2 195 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
7,9
58 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:7,4
Prijs/kwaliteit: 7,2
Accommodatie: 7,6
Transport: 7,9
Vertrekdatum: 03/08/2017
1 Beoordeling: 9
Fenneke : Prachtige indrukwekkende reis met een hele goede balans tussen cultuur en actieve activiteiten waardoor het zowel voor de ouders maar ook voor de kinderen een hele leuke vakantie was.
Vertrekdatum: 27/07/2017
0 Beoordeling: 8
Reiziger : Super leuke, interessante en mooie reis. Zeker een aanrader. Lokale Nederlands sprekende reisleider was heel goed. Hij kon veel vertellen over het land, gewoontes, bevolking en bezienswaardigheden. Hotels over het algemeen goed tot zeer goed.
Vertrekdatum: 13/07/2017
0 Beoordeling: 8
gerardus : Genoten van deze afwisselende en boeiende reis. Van de drukke stad naar de tempels, van de afgrond van de kraterrand naar het koraalrif. Een bezoek aan de plantages en cultuur snuiven bij families thuis. Van inspanning naar ontspanning, een geweldige beleving. Reizen met families met kinderen van dezelfde leeftijd is mooi. Iedere leeftijd heeft andere interesses en beleefd en ervaart deze reis anders. Het kunnen delen van deze ervaringen met leeftijdsgenoten is een grote plus. Indonesië avontuur 13-7-2017 Fam ..... (14j, 16j en 54j)
Vertrekdatum: 13/07/2017
0 Beoordeling: 8
Sjaak : Prachtige reis! Goede verhouding tussen reizen en vrije tijd, waardoor het voor pubers ook erg leuk is. Aangezien het hier om een puberreis gaat, mag de reis nog wel iets meer worden toegespitst op tieners.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.