header image

Familiereis INDONESIË AVONTUUR

22 dagen - v.a. € 2.220,- Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.
Totale beoordeling:
8,1
87 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Tourbegeleiding: 7,9
Prijs/kwaliteit: 7,6
Accommodatie: 7,8
Transport: 8,0
Vertrekdatum: 02/08/2018
Beoordeling: 8
Reiziger: Mooie reis, afwisseling tussen stad, cultuur en natuur. En genoeg ruimte voor jezelf.
Vertrekdatum: 26/07/2018
Beoordeling: 8
Johan: Zeer afwisselende reis met zowel veel activiteiten als ruimte voor ontspanning. Prima reisbegeleiding met lokale gids die de nederlandse taal spreekt.
Vertrekdatum: 19/07/2018
Beoordeling: 8
Gerben: Aan het begin is de reis erg vermoeiend, je krijgt weinig tijd om te rusten aan het einde van de reis is de reis erg relaxed en kan je zelf bepalen wat je kan doen. De gids weet veel over Indonesie en legde alles goed uit regelde alles dat is erg fijn!
Vertrekdatum: 03/08/2017
Beoordeling: 9
Fenneke: Prachtige indrukwekkende reis met een hele goede balans tussen cultuur en actieve activiteiten waardoor het zowel voor de ouders maar ook voor de kinderen een hele leuke vakantie was.
Vertrekdatum: 27/07/2017
Beoordeling: 8
Reiziger: Super leuke, interessante en mooie reis. Zeker een aanrader. Lokale Nederlands sprekende reisleider was heel goed. Hij kon veel vertellen over het land, gewoontes, bevolking en bezienswaardigheden. Hotels over het algemeen goed tot zeer goed.
Vertrekdatum: 13/07/2017
Beoordeling: 8
gerardus: Genoten van deze afwisselende en boeiende reis. Van de drukke stad naar de tempels, van de afgrond van de kraterrand naar het koraalrif. Een bezoek aan de plantages en cultuur snuiven bij families thuis. Van inspanning naar ontspanning, een geweldige beleving. Reizen met families met kinderen van dezelfde leeftijd is mooi. Iedere leeftijd heeft andere interesses en beleefd en ervaart deze reis anders. Het kunnen delen van deze ervaringen met leeftijdsgenoten is een grote plus. Indonesië avontuur 13-7-2017 Fam ..... (14j, 16j en 54j)
Vertrekdatum: 13/07/2017
Beoordeling: 8
Sjaak: Prachtige reis! Goede verhouding tussen reizen en vrije tijd, waardoor het voor pubers ook erg leuk is. Aangezien het hier om een puberreis gaat, mag de reis nog wel iets meer worden toegespitst op tieners.