Familiereis INDONESIË: BALI EN LOMBOK
16 dagen - v.a. €2 095 Boek nu

Excursies Familiereis INDONESIË: BALI EN LOMBOK

Tijdens je reis is het mogelijk om deel te nemen aan door de reisbegeleiding ter plaatse aangeboden ‘losse’ excursies. Deze excursies zijn facultatief.

Om je een idee te geven van de kosten van deze excursies vermelden we hier de richtbedragen per persoon gebaseerd op de deelname van minimaal 7 deelnemers en de koers van de Indonesische rupiah. Bij minder dan 7 deelnemers worden de kosten uiteraard hoger. Ook door koersschommelingen kan de prijs veranderen. De bedragen zijn dus slechts bedoeld om je een indicatie van de kosten te geven. Omdat de entreegelden vaak veranderen, zijn deze niet opgenomen in de excursieprijs (tenzij expliciet vermeld).

Alle prijzen van de excursies zijn genoemd in euro's. Ter plekke is het mogelijk om de excursies ook in lokale munteenheid te betalen.

Candidasa – ‘White Sand Beach’

Ter plaatse boekbaar voor € 23

De kusten van Bali zijn vaak van zwart vulkanisch zand. Er is echter een ook een prachtig wit zandstrand te vinden op Oost-Bali. In circa 30 minuten (met de auto/bus vanaf Candidasa) kom je aan bij het mooie en afgelegen witte zandstrand van Pasir Putih. Hier kun je een parasol en ligbed gebruiken, als je ook iets gebruikt bij een van de uitbaters. Een wandeling langs het strand, spelen in de golven en een heerlijk hapje en drankje onder de parasol zijn de ingrediënten voor een ontspannen middag aan zee.

Excursietijd: in de middag, in overleg met de reisbegeleiding.

Inbegrepen: vervoer
Niet inbegrepen: fooi, drankjes

Ubud – Diner bij Balinese familie thuis

Ter plaatse boekbaar voor € 19

Voor het diner krijg je een rondleiding door het huis met erf. Je ziet dat er meer dan één gezin leeft, elk met zijn eigen slaapvertrekken. Verschillende gebouwen op het erf zijn gebouwd volgens religieuze richtlijnen. Zo wordt de richting bepaald door de locatie van Gunung Agung, de voor hindoeïstische Balinezen ‘Heilige Berg’. Op het erf is een schrijn waar geofferd wordt aan de goden. Je gastheer kan je hier meer over vertellen. Het Balinese diner kan gecombineerd worden met een bezoek aan een klein heiligdom uitgehouwen in de rotsen, dat teruggaat tot de 11de eeuw. Je leert tijdens deze excursie veel over de Balinese cultuur.

Het diner nuttig je in Balinese stijl, zittend op de vloer. Je kunt ervoor kiezen om te eten met je handen, net als de Balinezen. Je maaltijd wordt vers bereid in de keuken en bestaat meestal uit soep, groenten, sojabonen en kip. ‘Selamat makan!’ De genoemde prijs geldt bij deelname van 4 reizigers.

Inbegrepen: diner, bezoek aan tempel Candi Tebing, transfer
Niet inbegrepen: drankjes
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.