Boek vóór 14 januari en krijg extra korting
header image

Familiereis NOORD-INDIA AVONTUUR

22 dagen - v.a. € 1.743,- Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.
Totale beoordeling:
8,8
133 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Tourbegeleiding: 9,5
Prijs/kwaliteit: 8,6
Accommodatie: 8,3
Transport: 8,6
Vertrekdatum: 04/08/2019
Beoordeling: 9
marjolein: Wij hebben een 22 daagde Familie rondreis gemaakt met Koning Aap naar India. Wij kijken met veel plezieren terug op deze fantastische reis. Het was een afwisselende reus, niet alleen qua cultuur maar ook qua landschap. Onze locale reisgids heeft zich daarnaast enorm ingezet best gedaan om het ons naar de zin te maken. Daarnaast was de gids inhoudelijk goed onderlegd wat ook voor extra verdieping zorgde. De zag Delky Belly waar iedereen ons voor waarschuwde hebben wij niet gehad gelukkkg . Eten was over het algemeen perfect en heerlijk en je moet gewoon goed opletten dat je voldoende water/ cola drinkt en geen sla ed eet. Restaurants waar wij aten waren ook gewoon goed ingericht op ons. Hotels waren met name heritage hotels met zwembad en bijzonder sfeervol. Bedden sliepen goed! Wij hebben gewoon genoten en de kinderen ook! Een topreis, kan niet anders zeggen!
Vertrekdatum: 14/07/2019
Beoordeling: 10
Steven: We vonden de rondreis in India zeer goed : het was een mooie afwisseling tussen bezoeken van paleizen en forten, lokale markten en dorpjes, natuuruitstappen in vogelpark op Riksja en tocht door de woestijn op een dromedaris en vrije tijd voor gezin en kinderen in prachtige zwembaden.
Vertrekdatum: 14/07/2019
Beoordeling: 8
casper: Land van extremen, prachtige paleizen maar de openbare ruimte is enorm vervuild. Het afval op straat wordt gegeten door de koeien en de honden, wat overblijft is het plastiek dat in grote hoeveelheden rondzwerft, ook in de woestijn. Zeer lekker eten, de lekkerste tomaat in curry van mijn leven gegeten. Open, vriendelijke mensen, zelden opdringerig, tenzij de verkopers van prullaria op toeristische plaatsen. Als onze bus passeerde, verscheen op veel gezichten een lach en werden we toegezwaaid. De vochtige hitte is belastend maar door het trage tempo van de reis (quasi overal minstens twee nachten in hetzelfde hotel) heb je toch de tijd om hiervan te recupereren. Waanzinnig verkeer, ik zou er niet aan het stuur willen zitten. Gelukkig hadden we zeer bekwame en en rustige chauffeurs.
Vertrekdatum: 15/07/2018
Beoordeling: 9
Kim: Mijn zoon (13) en ik kijken terug op een onvergeterlijke reis. De cultuurshok waar iedereen voor waarschuwde vonden wij ontzettend meevallen. Waarbij het wel belangrijk is om te vermelden dat de eerste dagen de gids je continu begeleidt waardoor je compleet wordt ontzorgd en de bevolking weinig tot geen kans krijgt om jou 'lastig te vallen'. Hierdoor heb je de tijd om te wennen aan de cultuur en de indrukken van India. Na een tijdje had mijn zoon geen behoefte meer om tempels en forten te bekijken. Gelukkig bood het zwembad in het hotel dan uitkomst. Wij vonden het heel prettig dat er een programma lag van KoningAap en wij niet alles zelf moesten regelen. Maar het was ook heel fijn dat het ook mogelijk was om van het programma af te wijken als je dat wilde. Ik kon als vrouw overdag prima alleen over straat. Mijn kledingadvies. Schoenen: laat je hakken thuis. Neem slippers, sandalen en sportschoenen mee. Kleding: Vooral weinig want je moet om de twee dagen je koffer weer inpakken. Wij gingen in juli dus luchtige kleding en één vestje voor in vliegtuig en restaurants met airco. Jurkjes en broeken tot over de knie en hempjes met brede schouders is echt geen probleem. Mijn reisgenoot had jurkjes tot op de knie en zij trok ook geen ongewenste aandacht. Neem een leuke sjaal mee voor over je schouders bij de plekken waar je je bekeken voelt of voor in tempels. Laat je regenjas thuis, veel te heet om aan te hebben. Koop daar eventueel een paraplu.
Vertrekdatum: 30/07/2017
Beoordeling: 9
Erik: We maakten met ons gezin een onvergetelijke reis. Deze bracht ons naar prachtige, historische locaties én gaf ons een heel goede indruk van het dagelijkse leven in Indië; mede dankzij de professionele reisbegeleiding. Een land om zeker naar terug te keren!
Vertrekdatum: 30/07/2017
Beoordeling: 9
Greta: Een heel aangename eerste ervaring met Koning Aap. Zeker voor herhaling vatbaar. Een reisbegeleider die India goed kent, die de nodige tips geeft wanneer je er alleen op uit wil trekken.
Vertrekdatum: 30/07/2017
Beoordeling: 10
Reiziger: Prachtige reis, boordevol unieke ervaringen. India is adembenemend.
Vertrekdatum: 16/07/2017
Beoordeling: 9
René: Na 19 jaar terug naar India, nu met onze 3 pubers, die er zonder India niet eens geweest zouden zijn! Voor ons was het een hele bijzondere reis; weer even terug in onze herinnering, en aan de kinderen laten zien waar we ze thuis vaak over hebben verteld. Zo hebben we met z'n vijven nieuwe herinneringen gemaakt. We zijn heel blij dat we geweest zijn! India blijft voor ons een heel bijzonder, mooi, raar, rijk, arm, gastvrij, vies en tegenstrijdig maar geweldig land!!
Vertrekdatum: 09/07/2017
Beoordeling: 9
Laila: Wij vonden de reis naar India fantastisch. De paleizen, forten en tempels van Rajastan zijn indrukwekkend, maar we hebben nog het meest genoten van het kijken naar de mensen en het leven op straat. De explosie van geuren, kleuren en geluiden waren overweldigend en maken dat India echt uniek is. Bovendien hadden we fijne reisgenoten en een zeer goede reisbegeleider. Onze zoon van 9 heeft volop genoten en er was een goede balans tussen dingen zien en doen en daarna relaxen bij het zwembad. Kortom een absolute aanrader!
Vertrekdatum: 09/07/2017
Beoordeling: 9
Paul: Rajasthan Koeien, met inbegrip van onze Europese melkkoeien in de straat, langs en op de weg ! Toeterland, waar een dubbele middenstreep op de weg zonder betekenis blijft. Massa's zwerfvuil. Enorme kloof tussen arm en rijk. Veelheid van godsdiensten. Veelheid van kleine zelfstandigen in winkeltjes van 2 x 3 m. Kastensysteem dat meer dan sluimerend overeind blijft. Kleurrijke sari's. Lekker eten! (enige tegenvaller: khaman dokhla). Laveren tussen afdingen en fixed prices in een omgeving van een berg opgestapelde king-size-bedspreien. Sprookjespaleizen en -forten met gekleurd glas en spiegels uit... België. Lekkere kamelenmelk. De magie van Paan-bereiding. Fijne medereizigers en een fantastische reisbegeleider... Kapil Raj!
Vertrekdatum: 09/07/2017
Beoordeling: 9
GEROME MICHAEL: Deze familiereis Noord-India Avontuur van 22 dagen was voor onze kinderen de ideale manier om kennis te maken met India. Rajasthan met zijn forten en paleizen vormt het sprookjesachtige decor van een reis vol kleuren, geuren, impressies. Onze reisbegeleider deed er alles aan om onze reis zo goed mogelijk te laten verlopen en de keuze van Heritage hotels was super. De Taj Mahal, de levendige straatjes en markten, de ritjes in de auto- en fietsriksja's, een ritje op een kameel in Jaisalmer, Bollywooddansen, de heerlijke Indische keuken, ... we hebben een hoop prachtige herinneringen.
Vertrekdatum: 24/07/2016
Beoordeling: 9
Arvid: De Kidz avontuur reis naar India is een geweldige ervaring voor ouders én tieners. India is echt incredible en met deze reis is het land met wat grotere kinderen ook goed en veilig te bereizen voor iedereen die zich flexibel opstelt, graag van de Indische keuken wil genieten en wil kennismaken met Rajasthan. Hotels zijn luxe, sfeervol en liggen centraal. Een aanrader!
Vertrekdatum: 26/07/2015
Beoordeling: 7
Sybille: India is zoals veel mensen op voorhand zeggen, een grotere cultuur chock kan niet! Mits de goede begeleiding en raad van de begeleiding kan deze reis toch een schitterend avontuur worden. Deze reis heeft ons onvergetelijke momenten bezorgd en vaak de grens tussen een lach en een traan zeer dicht gelegd...... Daarbij hebben we schitterende Nederlandse vrienden gemaakt !! We zullen India nooit vergeten.....
Vertrekdatum: 26/07/2015
Beoordeling: 9
Paul Reinier: Super leuke reis in een prachtig kleurrijk land vol contrasten., Met een familiereis van Koning Aap prima met kinderen te bezoeken. We hebben zelfs geen Dehli-Bellie gehad en zijn veel mooie en leuke ervaringen rijker.
Vertrekdatum: 25/07/2014
Beoordeling: 9
Antoine: Hele leuke reis voor pubergezinnen. Je krijgt een geweldige indruk van dit deel van India.