Familiereis NOORD-INDIA AVONTUUR
22 dagen - v.a. €1 795 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,7
39 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:9,4
Prijs/kwaliteit: 8,6
Accommodatie: 8,3
Transport: 8,5
Vertrekdatum: 16/07/2017
1 Beoordeling: 9
René : Na 19 jaar terug naar India, nu met onze 3 pubers, die er zonder India niet eens geweest zouden zijn! Voor ons was het een hele bijzondere reis; weer even terug in onze herinnering, en aan de kinderen laten zien waar we ze thuis vaak over hebben verteld. Zo hebben we met z'n vijven nieuwe herinneringen gemaakt. We zijn heel blij dat we geweest zijn! India blijft voor ons een heel bijzonder, mooi, raar, rijk, arm, gastvrij, vies en tegenstrijdig maar geweldig land!!
Vertrekdatum: 24/07/2016
1 Beoordeling: 9
Arvid : De Kidz avontuur reis naar India is een geweldige ervaring voor ouders én tieners. India is echt incredible en met deze reis is het land met wat grotere kinderen ook goed en veilig te bereizen voor iedereen die zich flexibel opstelt, graag van de Indische keuken wil genieten en wil kennismaken met Rajasthan. Hotels zijn luxe, sfeervol en liggen centraal. Een aanrader!
Vertrekdatum: 26/07/2015
1 Beoordeling: 7
Sybille : India is zoals veel mensen op voorhand zeggen, een grotere cultuur chock kan niet! Mits de goede begeleiding en raad van de begeleiding kan deze reis toch een schitterend avontuur worden. Deze reis heeft ons onvergetelijke momenten bezorgd en vaak de grens tussen een lach en een traan zeer dicht gelegd...... Daarbij hebben we schitterende Nederlandse vrienden gemaakt !! We zullen India nooit vergeten.....
Vertrekdatum: 26/07/2015
1 Beoordeling: 9
Paul Reinier : Super leuke reis in een prachtig kleurrijk land vol contrasten., Met een familiereis van Koning Aap prima met kinderen te bezoeken. We hebben zelfs geen Dehli-Bellie gehad en zijn veel mooie en leuke ervaringen rijker.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.