Ga gezond op reis en regel je vaccinaties op tijd

Onze tip: vaccinaties en advies aan huis

Uitgerust en ontspannen op reis gaan is belangrijk en in het gehaaste Nederland geen vanzelfsprekende zaak. Als je voorbereid en uitgerust begint aan een Koning Aap reis naar een verre bestemming zal je beleving van de reis op zijn best zijn en is de kans op gezondheidsproblemen onderweg aanzienlijk gereduceerd. Een goede start is dus het halve werk. Voor veel van onze bestemmingen zijn vaccinaties nodig en in een aantal landen is ook malaria profylaxe aan te raden.

Gemakkelijk thuis gevaccineerd worden!

Koning Aap en Thuisvaccinatie werken samen. Thuisvaccinatie biedt je de mogelijkheid aan om gemakkelijk thuis gevaccineerd te worden, wanneer het jou uitkomt! Zeven dagen per week, van 's morgens tot 's avonds. De vaccinaties worden gezet door een gekwalificeerde arts die de richtlijnen van het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering volgt. In de meeste gevallen worden je vaccinaties vergoed door jouw zorgverzekeraar.

Om een afspraak te maken vul je gemakkelijk de online vragenlijst in en doorloop je de stappen. Bij het laatste stapje plan je jouw afspraak in. Probeer dit vier á zes weken voor vertrek te doen. De prijzen die Thuisvaccinatie hanteert zijn te vergelijken met de prijzen van de GGD .

Zwaarte van de reis

Voor zwaardere reizen, zoals onze langere reizen naar Tibet, Noordoost-India, Ethiopië, langs de Zijderoute en door Latijns-Amerika is het ook van belang dat je jezelf afvraagt of je het niveau van de reis aan kunt qua lichamelijke en geestelijke conditie. Daarom stellen we: informeer je goed via deze website voor je een reis boekt, boek op tijd en bereid je goed voor en verzeker je goed: allemaal recepten voor een geslaagde reis! Onze specialisten staan klaar om onopgehelderde vragen te beantwoorden.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.