Online Chat

Japan op zijn mooist

Tokyo

Onmisbaar bij een bezoek aan Japan is de giga hoofdstad Tokyo. Men noemt het ook wel de stad die nooit slaapt en waar alles 24/7 doorgaat. Ga hier op ontdekkingstocht, want er is meer dan genoeg om te doen! Zoals een rondje lopen door de bekende kantorenwijk Shinjuku met de torenhoge wolkenkrabbers.

Kersenbloesem

De Japanse kersenbloesem staat bekend over de hele wereld omdat er altijd prachtige, bijna betoverende, foto’s worden genomen. De bloeiperiodes zijn van half januari tot eind april en kunnen per stad verschillen. Per stad bloeit de bloesem maar één week, dus wees er snel bij!

Mount Fuji

Mount Fuji is het meest gefotografeerde hoogtepunt van Japan. Deze vulkaan is met 3.776 meter het hoogst gelegen punt van Japan. Gelukkig is het een slapende vulkaan waardoor de kans op uitbarsting erg klein is.

Fushimi-Inari Taisha

In Kyoto ligt één van de beroemdste bezienswaardigheden van Japan: de fotogenieke Fushimi-Inari Taisha. Dit is een gigantisch tempelcomplex dat bestaat uit rode poorten en het loopt door de bergen heen. Deze tempel staat met recht op de werelderfgoedlijst van UNESCO en is dan ook zeker een bezoekje waard.

Geisha's

In het 'oude' Kyoto vind je naast tempels en zen-tuinen natuurlijk tal van vriendelijk lachende geisha’s die graag met je op de foto willen. Ze zien er prachtige uit in hun traditionele kledij.

Japans eten

Ben je groot liefhebber van sushi? Dan moet je zeker naar Japan om de échte sushi te proeven. Japan staat bekend om het heerlijke eten! Naast sushi vind je er nog heel veel andere heerlijkheden zoals: miso soep en yakitori.

Grote Boeddha van Kamakura

De Grote Boeddha van Kamakura is een van de iconen van Japan. Het bronzen standbeeld is 13,35 meter hoog en valt dus niet te missen! Dit standbeeld is hét model voor talloze boeddhabeeldjes die in Japan en in het westen in tuinen en huizen te vinden zijn.