Zoeken

De mooiste reisherinnering van...

Medewerkster Marcella

Jaartal: 2014 - 2015 // Bestemming: Indonesië, Thailand & Australië

"Eind 2014, begin 2015 heb ik één van mijn meest gedenkwaardige reizen gemaakt. Al eerder had ik verre reizen gemaakt naar onder andere Rwanda, Tanzania en Aruba, maar nog nooit zo lang als deze reis. Samen met een vriendin heb ik zes maanden lang door Indonesië, Australië en Thailand gereisd.

Ik heb daar geweldige ervaringen opgedaan, zoals het bezoek aan Uluru en skydiven over het Great Barrier Reef in Australië, het bezoek aan de Borobudur en onze ontmoeting met de burgemeester van Banyuwangi, waardoor we veel met de lokale bevolking zijn opgetrokken in Indonesië. Ook de prachtige natuur en cultuur in Thailand was een geweldige ervaring, zoals ons bezoek aan de River Kwai en het mooie Chiang Mai.

Tevens sliepen wij vaak bij mensen thuis, in plaats van in hostels en hotels, waardoor je veel meer te weten komt over de cultuur en de inwoners van het land. Hierdoor hebben we ook veel ervaringen opgedaan die je als backpacker vaak niet hebt. Het was absoluut een reis om nooit te vergeten!"