Reisbegeleider Nancy in coronatijd

2020 zou een superjaar worden met in april mijn 10-jarige jubilee bij Koning Aap, in mei mamaatje die 85 werd en, als kers op de taart, mijn 50ste verjaardag. Feeeeest! Bovendien had ik ook een schitterende planning gekregen met o.a. Bhutan, Madagaskar, Japan, Azerbeidzjan, Georgië, Armenië, Baltische Staten etc.

Het jaar begon heel veelbelovend in het exotische Sri Lanka waar ik op pad was met een enthousiaste groep. In februari was ik weer te gast in Marokko, maar daarna was de pret voorbij. Bhutan werd geannuleerd en corona kwam op bezoek waardoor geen enkele tour meer kon doorgaan en mijn wereld plots wel erg klein werd.

Al die verre bestemmingen werden ingeruild voor wandelingen dichtbij, lange telefoongesprekken, veel lezen, duizenden foto’s sorteren en proberen de moed niet te verliezen. Dit was soms heel zwaar was, want ik miste het reizen en het contact met reizigers & collega’s enorm! Hartverwarmend waren toen de vele berichtjes en zelfs cadeautjes van al die lieve mensen die ooit met mij op pad waren. Iets waar ik totaal door verrast was en me heel veel deugd gedaan heeft.

Augustus en september zagen er veelbelovend uit met 2 tours in het vooruitzicht, maar ondertussen werd mijn reis naar Polen gecanceld. Ontzettend jammer, maar ik blijf geloven in betere tijden! En als het zover is, zijn jullie meer dan hartelijk welkom om met me mee te gaan.

Vele groetjes uit Gent & hopelijk tot binnenkort!