Reisbegeleiders en ons team

Koning Aap is trots op haar team van professionele reisbegeleiders en deskundige kantoormedewerkers. Beide hebben een ding gemeen; ze hebben allemaal een voorliefde voor reizen en zijn geïnteresseerd in de cultuur en natuur van verre bestemmingen. 

Onze reisbegeleiders

Als je het onze reisbegeleiders vraagt is reizen begeleiden de mooiste baan die er bestaat! We stellen ze graag aan je voor. 
Lees verder

  

Vacature (m/v)

Zo veel mogelijk van de wereld zien en vooral laten zien? Word dan reisbegeleider van Koning Aap!
Solliciteer direct

  

Het team van Koning Aap

Ons team bestaat uit enthousiaste regiospecialisten. Lees meer over de mensen achter Koning Aap.
Lees verder

Door reizigers beoordeeld

Koning Aap stelt hoge eisen aan de reisbegeleiding; een reis staat of valt er immers mee. Het functioneren van onze reisbegeleiders evalueren we na iedere reis aan de hand van door deelnemers ingevulde "Welkom Thuis Enquêtes". Hiernaast zie je het gemiddelde rapportcijfer dat zij scoren.

Wat reizigers zeggen...

  • Ervaren reisbegeleider. Weet veel van de landen. Geeft goede tips en blijft altijd rustig. Niets op aan te merken.
  • Als een van de groepsgenoten naar een kliniek moet vanwege ernstige benauwdheidsklachten is het fijn als de reisleider erbij blijft. Ik was niet klaar met mn studie geneeskunde en kon dus meedenken over het medische beleid van de arts aldaar. Maar communiceren emt die arts was niet mogelijk omdat ik geen spaans sprak en bij geen engels. Dus hoort de reisleider dan te tolken.
  • zeer goede organisatie en enthousiaste benadering zonder zelf op de voorgrand te treden. Bijv: regelen van andere bus/gids in Tibet toen oorspronkelijke beneden de maat was. Bijv: bestellen van maaltijden om lange wachttijden te voorkomen.
  • Jessica Lia was heel erg betrokken bij de hele groep en heeft alles in het werk gesteld om het zo goed mogelijk te laten verlopen!!!
Gem. cijfer:
8,4
Respondenten: 15380
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.