Veiligheid Paraguay

Paraguay is geen onveilig land. Wel kun je in het centrum van de hoofdstad Asunción en Ciudad del Este ’s avonds beter niet te voet op pad gaan. Neem liever een taxi en informeer vooraf welke delen van de stad je beter kunt vermijden. Mocht je onverhoopt het slachtoffer worden van een roofoverval, verzet je dan niet en geef je spullen af. Zorg wel dat je vooraf de app ‘SOS op reis’ gedownload hebt zodat je alle belangrijke telefoonnummers bij de hand hebt. Het centrale alarmnummer in Paraguay is: 911.

 In Paraguay moet je je, net als in andere Zuid-Amerikaanse landen, niet inlaten met drugs. Drugsbezit en de handel hierin worden streng bestraft. Neem nooit zomaar iets aan van een vreemde en laat je niet verleiden tot het kopen van drugs.

Reisadviezen voor Argentinië

Reisadviezen en actuele informatie over de veiligheid in Paraguay vind je op de app ‘BZ reisadvies’ of kijk op  www.rijksoverheid.nl/ministeries/bz (kijk onder reisadvies Paraguay), de website van het ministerie van Buitenlandse Zaken en op http://diplomatie.belgium.be, de website van het Belgische ministerie van Buitenlandse Zaken.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.