Communicatie Paraguay

Telefoneren in Paraguay kan vanuit telefooncellen van het bedrijf Copaco. Maar het kan ook bij locutorios, oftewel telefoonwinkels. Deze locutorios hebben naast privécabines om te bellen meestal ook mogelijkheden om te internetten. Als je naar Nederland wilt bellen gebruik je toegangscode +31, voor België is dat +32. De toegangscode van Paraguay is +595.

Mobiel bellen vanuit Paraguay
Als je met je mobiel vanuit Paraguay mobiel wilt bellen dien je over een zogenaamd triband toestel te beschikken, aangezien men daar belt via het GSM 850/1900 netwerk. Of je toestel daarvoor geschikt is, kun je checken bij je provider. Informeer ook of je provider een roaming overeenkomst heeft met een Paraguayaanse provider. Informatie over de kosten van mobiel bellen bij verschillende providers vind je op: www.bellen.com (klik op ‘buitenland’). Als je een simlockvrij toestel hebt kun je bij een telefoonwinkel van Tigo, Personal, Movistar of VOX een SIM-kaart aanschaffen. Voor beltegoed  kun je terecht bij een telefoonwinkel (locuritorio).

Internet in Paraguay

Overal in Paraguay zijn internetcafés te vinden. Vooral in steden is het internet snel en goedkoop. Op de meeste computers in internetcafés is Skype geïnstalleerd. In veel hotels is gratis WiFi beschikbaar. Dat geldt ook voor een groot aantal cafés en restaurants. Zie: www.wificafespots.com.    
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.