Online Chat

Goed voorbereid op reis

Visum aanvragen

Voor sommigen van onze bestemmingen moet je voor vertrek van je reis een visum aanvragen.

Wij raden je aan om dit ongeveer 4 weken voor vertrek van je reis te doen.

Je kunt ervoor kiezen om het visum via onze partner Visa4Travel aan te vragen, of zelf te regelen. Het team van Visa4travel is telefonisch bereikbaar via 085 0218180, en helpt je graag bij je visumaanvraag.

Het aanvragen van een visum kost namelijk veel tijd en kan foutgevoelig zijn. Wij raden onze reizigers dan ook aan om het visum vooraf te laten regelen door Visa4Travel om onnodige stress voorafgaand aan de vakantie te voorkomen.

Visa4Travel is een gespecialiseerde visumdienst voor Nederland (voor Nederlandse paspoorthouders) en België (voor Belgische paspoorthouders).

Aanvullende informatie is ook terug te vinden onder het tabblad 'Meer reisinfo' bij iedere reis.

Let op: stuur je identiteitsdocumenten niet naar ons op!

Welke vaccinaties heb jij nodig?

Voor veel van onze bestemmingen zijn vaccinaties nodig en in een aantal landen is ook malaria profylaxe aan te raden.

Gemakkelijk thuis gevaccineerd worden!

Koning Aap en Thuisvaccinatie werken samen. Thuisvaccinatie bied je de mogelijkheid aan om gemakkelijk thuis gevaccineerd te worden, wanneer het jou uitkomt! Zeven dagen per week, van 's morgens tot 's avonds. De vaccinaties worden gezet door een gekwalificeerde arts die de richtlijnen van het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering volgt. In de meeste gevallen worden je vaccinaties vergoed door jouw zorgverzekeraar.

Om een afspraak te maken vul je gemakkelijk de online vragenlijst in en doorloop je de stappen. Bij het laatste stapje plan je jouw afspraak in. Probeer dit vier á zes weken voor vertrek te doen. De prijzen die Thuisvaccinatie hanteert zijn te vergelijken met de prijzen van de GGD.