Trouwe reizigers

Al 35 jaar brengen we onze klanten naar de mooiste plekken op aarde. Iets wat we met veel liefde en passie doen. Veel van deze reizigers hebben het overigens niet bij één reis gehouden. Avontuurlijk als ze zijn, gaan sommigen zelfs jaar in jaar uit met ons op pad. Een enorm compliment, want dat is hét bewijs dat wij iets erg goed doen! We koesteren onze trouwe reizigers dan ook zeer. Reis je binnen 3 jaar vaker met ons, dan mag jij jezelf een vaste klant ofwel een trouwe reiziger noemen.

Even geen korting meer

Iedereen die ons een beetje kent, weet dat wij onze trouwe reizigers graag belonen met een vaste klantenkorting van € 35,- per persoon. Tot ons grote verdriet moeten wij mededelen dat deze korting per 1 september 2020* is komen te vervallen. De coronacrisis slaat hard toe, ook binnen de reisbranche. Onze prijzen verhogen is iets wat we niet snel zullen doen, maar -zoals iedereen hopelijk begrijpt- dwingt de huidige situatie ons íets te doen om de kosten binnen de perken te houden. Het (tijdelijk!) afschaffen van de vaste klantenkorting is, tot onze spijt, iets wat ook jullie raakt.

* Vaste klanten die reeds (vóór 01/09/2020) een reis (om)geboekt hebben, en niet in aanmerking komen voor een coronavoucher, behouden uiteraard de gekregen korting. Ook als ze hun reis omboeken naar een andere reis en/of -datum.

De toekomst

Zijn we bang om failliet te gaan? Nee. Koning Aap is onderdeel van een groot concern. Ons moederbedrijf (de Duitse 'REWE Group') bezit tevens vele bouwmarkten en supermarkten. Sectoren die tot op heden niet of nauwelijks geraakt worden door de coronacrisis. REWE staat achter ons product en heeft ingestemd te helpen waar nodig. Iets wat gelukkig nog niet nodig is geweest; Koning Aap is al 35 jaar een gezond winstgevend bedrijf.