Online Chat

Over Monique

Monique
Reisadviseur groepsreizen
Ik ben Monique en al op jonge leeftijd mocht ik met mijn vader mee in de vrachtwagen en reisde ik met hem door heel Europa. Gefascineerd door alles wat ik zag met een kaart op schoot om te kijken waar we heen gingen en met mijn neus tegen het raam geplakt toen ik voor het eerst de bergen in Zwitserland zag. Na meerdere vakanties in Europa mocht ik uiteindelijk ook voor het eerst buiten Europa op reis. Samen met een vriendin gewapend met vliegticket Lonely Planet en een veel te zware backpack op weg naar Thailand. Na deze reis was ik verkocht en vastbesloten om ook de rest van de wereld te gaan ontdekken. Na mijn toeristische opleiding en werk in het buitenland ben ik nog werkzaam geweest in andere branches en nu ben ik weer terug op de plek waar in 2004 mijn stage begon. Inmiddels ben ik al vele reizen verder en deel ik mijn verhalen graag met anderen. Op reis kun mij niet gelukkiger maken wanneer ik midden in de natuur ben omringd door bergen en ik een mooie hike kan maken.
Mei 2023
Latijns-Amerika & Afrika
Albanië, Belize, Bosnië en Herzegovina, Botswana, Cambodja, Costa Rica, Cuba, Egypte, Finland, Griekenland, Guatemala, India, Italië, Jordanië, Kirgizië, Kroatië, Mexico, Namibië, Nepal, Oostenrijk, Slovenië, Spanje, Sri Lanka, Thailand, Tibet, Zimbabwe, Zuid-Afrika, Zweden
Écht op reis TIP van Monique
Vergeet op reis niet te genieten van de kleine dingen. Natuurlijk ga je op reis voor de Taj Mahal Chichén Itzá en Petra in Jordanië maar vergeet niet te genieten van de kleine dingen zoals de vriendelijke lach van een man op de lokale markt een mooie zonsondergang of een potje voetbal met de locals op straat. Omarm de wereld waarin je terecht gekomen bent en geniet van de dingen die anders zijn dan je gewend bent maar die je leven verrijken en oh zo mooi zijn.