Eten en drinken Belize

Inwoners van Belize eten vooral rijst en bonen. Maar als buitenlandse bezoeker moet je zeker de verse vis proberen. Vooral lobster (kreeft) is populair en relatief goedkoop. Als je van vlees houdt, bestel je een Amerikaanse steak.  Geef dan wel het gewicht aan, anders loop je de kans een steak van anderhalf pond op je bord te krijgen. 

Drinken in Belize
Behalve de bekende frisdranken kun je op veel plaatsen verse fruitdrankjes zoals sinaasappelsap en grapefruitsap krijgen. Ook bier, vooral het in Belize gebrouwen Belikin, is overal te krijgen. Voor wijn heeft men verschillende smaken zoals cashew, gember of bramen. Tot slot zijn er verschillende lokaal gebrouwen merken rum verkrijgbaar zoals One Barrel rum en Travelers rum.

Koning Aap en derden gebruiken cookies (en andere technieken) om de website te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en u op en buiten de website relevante aanbiedingen te tonen. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in. Meer lezen.