Communicatie Belize

Bellen kan vanuit telefoonkantoortjes of telefooncellen in Belize City , met een telefoon- of chipkaart. Bellen vanuit hotels is ook mogelijk maar is duurder. Het landennummer van Belize is +501, van Nederland +31 en van België +32.

Mobiel bellen in Belize
Belize beschikt over een mobiel netwerk. Informeer voor vertrek of je provider een roaming overeenkomst heeft met een Belizaanse provider (Digicell, Smart). Informatie over de beltarieven vind je op www.bellen.com  (klik op ‘buitenland’). Het landennummer van Belize is +501, van Nederland +31 en van België +32. Houd er wel rekening mee dat er geen bereik is in afgelegen gebieden.   

Internet in Belize 
Veel hotels beschikken over WiFi. Een handige app die je thuis al kunt downloaden is Maps.Me. Met deze app kun je plattegronden downloaden die je vervolgens offline kunt gebruiken.   

Koning Aap en derden gebruiken cookies (en andere technieken) om de website te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en u op en buiten de website relevante aanbiedingen te tonen. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in. Meer lezen.