Reizen in de zomer

Last minute SALE

De zomer is pas geslaagd als er ook een mooie verre reis is gemaakt. Want die bucketlist wordt natuurlijk niet vanzelf korter... Heb je spijt dat je voor juli of augustus nog geen vakantie op de planning hebt staan? Lang leve de gegarandeerde last minute reizen van Koning Aap!

Boek je reis met korting

Speciaal voor jou hebben we een grote selectie van onvergetelijke zomerreizen samengesteld. En het mooie is: al deze reizen zijn vanaf nu € 100,- in prijs verlaagd!* Wacht niet te lang met boeken; het aantal plaatsen op deze reizen is beperkt.

*Deze prijsverlaging is op 26 mei 2018 ingegaan en enkel geldig op onderstaande reizen. Een maand voor de reis vertrekt (en in sommige gevallen eerder) moeten we onze niet gebruikte vliegtuigstoelen retourneren aan de desbetreffende luchtvaartmaatschappij. Daarna zijn de stoelen ‘op aanvraag’ en kan het voorkomen dat het vluchtschema afwijkt en de prijs van de reis hoger wordt. Wees er dus snel bij.

Koning Aap en derden gebruiken cookies (en andere technieken) om de website te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en u op en buiten de website relevante aanbiedingen te tonen. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in. Meer lezen.