Veiligheid Wit-Rusland

Veiligheid
Hoewel kleine criminaliteit, zoals zakkenrollen, in vergelijking met de meeste Westerse landen tamelijk zelden voorkomt, komt je ook hier vooral in de grotere steden goed op je spullen passen. Loop vooral niet te pronken met waardevolle voorwerpen en probeer cash geld in het openbaar zo min mogelijk te tonen. Vermijd drukke evenementen of manifestaties. En bezoek je die toch, neem dan zo weinig mogelijk geld en waardevolle spullen mee.

Reisadvies voor Wit-Rusland
Actuele informatie over de veiligheid in Wit-Rusland vind je op www.nederlandwereldwijd.nl/reizen (kijk onder reisadviezen bij Wit-Rusland) of op http://diplomatie.belgium.be/nl. Nederlanders kunnen in geval van nood 24/7 bellen met het contactcenter van Buitenlandse Zaken, telefoon +31 247 247 247. Ook via het Twitteraccount @247BZ of de 24/7 BZ Reisapp kun je direct contact opnemen met het contactcenter.  


Koning Aap en derden gebruiken cookies (en andere technieken) om de website te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en u op en buiten de website relevante aanbiedingen te tonen. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in. Meer lezen.