Win een reis naar India of China

Ben jij geabonneerd op het National Geographic Magazine? Of ontvang jij misschien de Traveler, hét magazine voor de wereldreiziger? Dan is deze actie je vast niet ontgaan. National Geographic viert de lancering van hun nieuwe ReisCommunity en verloot onder alle communityleden twee prachtige Koning Aap reizen naar India en China voor 2 personen!

Activeer je gouden ticket en win!
Wil jij gratis het "land van de draak" bezoeken, of het betoverende India met eigen ogen aanschouwen? Activeer je gouden ticket door lid te worden van de nieuwe ReisCommunty van National Geographic en ding automatisch mee voor deze fantastische prijs. Je kunt je eenvoudig inschrijven via de registratiepagina. Op je profiel vind je je geactiveerde gouden ticket terug.

Schrijf je dus vandaag nog in en maak kans op een van die 2 prachtige reizen! Op 7 februari worden de winnaars bekend gemaakt.

De ReisCommunity
De ReisCommunity nodigt reizigers uit hun reiservaringen te delen met de rest van de wereld. Zij kunnen hun foto's, video's, blogs en tips uploaden en delen met andere reizigers. Ook kunnen reizigers hier terecht om regio's, steden en bezienswaardigheden van over de hele wereld te ontdekken of hun reisgids, koffer of fotospullen te kopen of juist te verkopen.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.