Een inspirerend online magazine

Het webmagazine van Koning Aap is weer uit! Een prachtig online magazine boordevol nuttige reistips, verhalen van reizigers én medewerkers, adembenemende reisfoto's, interessante reisweetjes en nog veel meer. Wie houdt er niet van om bezig te zijn met zijn of haar volgende reisplannen?!

Laat je inspireren door dit nieuwe webmagazine en ga online mee écht op reis... Nieuwsgierig naar de onderwerpen van onze tweede editie? Hieronder lichten we er een aantal uit.

Midden-Amerika praal

Kom in aanraking met de prachtige natuur en eeuwenoude culturen in Midden-Amerika. Lees meer over het land van rum, sigaren en salsa! Ontdek de schatten langs de Mayaroute of bekijk de écht op reis tip van collega Anne-Marie.
» Reis mee naar zinderend Midden-Amerika.

Écht op reis volgens ...

Wat symboliseert het ultieme 'écht op reis' gevoel voor onze reisbegeleiders? Het zien van andere landen en culturen of schuilt daar nog meer achter ... Nieuwsgierig naar wat écht op reis volgens onze reisbegeleiders is?
» Bekijk de favoriete reis van vier reisbegeleiders.

Betoverend Marokko

Verlies jezelf in de wereld van 1001 nacht. Ontdek de geheimen van de vier Koningssteden van Marokko of lees de bijzondere reiservaring van de achtjarige avonturier Anna.
» Reis mee naar fascinerend Marokko.

Ontmoet de lokale bevolking

Ontmoet de ander, ontwikkel jezelf en inspireer elkaar. Neem een kijkje in het dagelijks leven van de lokale bevolking van een land. Lees meer over de Flower Hmong in Vietnam óf de lipschotelstam in Ethiopië.
» Meet the locals.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.